Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CloseForm

LET’S TAKE OPERATIONS TO THE NEXT LEVEL

Ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen!

Connect op LinkedIn en match je vaardigheden
Vacature Magazijn medewerker

Hoorn, Noord-Holland, Nederland

Full-time (40 uur per week)

Als magazijn medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle beschikbare taken in het magazijn van Bercomex. Van orderpicking voor de Productie tot het verzendklaar maken van onderdelen naar klanten, je vervult een verscheidenheid aan taken.

Lees meer
Vacature Werkvoorbereider / Inkoper

Hoorn, Noord-Holland, Nederland

Full-time (40 uur per week)

Als werkvoorbereider / inkoper ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de werkvoorbereiding om het maakproces van inkoop tot en met assemblage en uitleveren van de machines zo efficiënt mogelijk te laten verlopen zodat klantorders tijdig geleverd kunnen worden. Je zet ontwerpen om naar productie-, uitvoering- en testinstructies. Daarbij stel je werkmethoden, bewerkingsvolgorden en assemblagetijden vast. Daarnaast koop je onderdelen in ten behoeve van de Productie. Je zet bestelbehoeften om naar inkooporders en verstuurt deze naar de juiste leveranciers. Je werkt nauw samen met je collega’s op het Bedrijfsbureau en Inkoop, maar ook met collega’s van Engineering en Productie

Lees meer

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: