CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

06 01 2020 - 08 01 2020

SMTB 2020

#bercomex

Van 7 tot en met 9 januari staat Bercomex op de SMTB 2020 in Vijfhuizen. Dé mechanisatiebeurs van het jaar voor bloemen-, bollen- en vaste planten sector. Kom langs, bekijk onze nieuwste oplossingen en ontdek wat Bercomex voor u kan betekenen.

Bercomex staat ook dit jaar samen met de dochterbedrijven Schouten en Invaro Services and Supplies (voorheen SchoutenBercomex) op de SMTB. Vorige editie hebben wij ons nieuwe uiterlijk geïntroduceerd. Ook dit jaar hebben wij niet stil gestaan. U kunt onze laatste innovaties ontdekken op het gebied van automatische bloemenverwerking! We vertellen u er graag meer over.

Ontdek ons

We werken continu aan innovatie. Ook bij onze conventionele machines en modulaire systemen. Kom naar onze stand en ontdek de laatste ontwikkelingen. Laat u bijpraten over de nieuwste technieken. En voorlichten over uw kansen om uw rendement te verhogen.

Altijd aanwezig

Bercomex is een vaste standhouder op de jaarlijkse SMTB beurs. Het is de belangrijkste beurs voor de mechanisatie in Nederland. Op een oppervlakte van 10.000 m2 en rond de 100 standhouders.
U kunt ons dit jaar vinden op stand 3C04.
Klanten, partners en collega’s nodigen we van harte uit in de Haarlemmerexpo in Vijfhuizen. We zien u graag op 7, 8 of 9 januari!

DETAILS

Datum:

05/01/2020 - 08/01/2020

locatie:

Haarlemmerexpo Vijfhuizen, Noord-Holland

DEEL DIT EVENEMENT:

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: