CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

17 03 2020

Maatregelen COVID-19 / Coronavirus

#bercomex

Belangrijke informatie door recente ontwikkelingen Coronavirus

Gezien de recente ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus informeren wij u via dit schrijven over de maatregelen die wij treffen binnen Invaro Agri & Horti Technology Group. Lees hieronder wat de gevolgen van deze maatregelen zijn en wat deze voor u als klant kunnen betekenen. Op dit moment is onze productiefaciliteit nog vol in bedrijf en zullen wij ons uiterste best doen om de maatregelen minimaal invloed te laten hebben op onze leveringen. Wij zullen echter te allen tijde afhankelijk zijn van besluiten die overheidswege genomen worden, hoe onze leveranciers hiermee omgaan en toeleveringen vanuit het buitenland.

Richtlijnen RIVM

Bij al onze werkzaamheden volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat het handen schudden achterwege wordt gelaten en dat wij minimaal 1 meter afstand van elkaar houden. Waar mogelijk zal er bij bepaalde functies binnen onze organisatie vanuit huis worden gewerkt. Indien richtlijnen en maatregelen van RIVM en de Rijksoverheid wijzigen, zullen wij ook deze maatregelen hanteren. De meest recente richtlijnen kunt u vinden op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Bezoeken vertegenwoordigers

De werkzaamheden van onze vertegenwoordigers zijn opgesplitst. Een aantal van hen zal binnen werken en een aantal buiten. Dit houdt in:
1. Binnen werken: De vertegenwoordiger blijft binnen (op kantoor) en bezoekt fysiek geen klanten.
2. Buiten werken: De vertegenwoordiger mág klanten bezoeken, maar werkt daarnaast alleen vanuit huis en komt dus niet op kantoor.

Heeft u een afspraak gepland? Onze vertegenwoordiger zal samen met u zoeken naar een oplossing. Bij voorkeur bezoeken wij onze relaties zo min mogelijk. Wij proberen dit te vervangen door telefonisch contact, Skype of teleconferentie.

Service

De servicewerkzaamheden zetten we voor zo ver mogelijk op de huidige manier voort. Onze servicemedewerkers nemen de juiste voorzorgsmaatregelen, zoals geadviseerd door het RIVM. Wij respecteren ook de richtlijnen van onze relaties en zullen die zo goed mogelijk naleven.

Lopende orders en leveringen

Ons orderboek is voor het komende halfjaar goed gevuld. Heeft u een order bij ons geplaatst? Wij nemen deze week contact met u op om u te informeren over de geplaatste order.

Binnen Invaro Group zijn wij in grote mate afhankelijk van onze leveranciers. De afgelopen weken ervaren we de eerste gevolgen van het oprukkende Coronavirus vanuit onze leveranciers. Wij voorzien om die reden voor de komende periode mogelijke problemen in de toeleveringen vanuit onze leveranciers. Ondanks dat wij er alles aan zullen doen om onze klanten hier geen nadelige gevolgen van te laten ondervinden kunnen wij dit niet helemaal uitsluiten.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met uw vertegenwoordiger, stuur een e-mail naar sales@bercomex.com of sales@schoutensorting.com of bel ons via 0229 50 21 50. Meer weten over de maatregelen van het RIVM? Bekijk: www.rivm.nl

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hartelijk dank voor uw begrip.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: