CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Automatisch bossen

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Dat is waar u voor gaat. Met oplossingen als de Furora bieden we de mogelijkheid om uw bloemen semi- of volledig automatisch te beoordelen, selecteren en sorteren. Zo werkt u sneller, nauwkeuriger en consistenter. En behaalt u met minder mensen meer resultaat.

Furora Lelie

Meer resultaat met minder mensen door volledig automatische sortering. Nauwkeurige knopsortering met behulp van deep learning vision techniek. Meer kwaliteit met minder beschadiging.

Bekijk oplossing

Furora Compact

Van bloem tot bos, snel en vooral nauwkeurig verwerken. De Furora Compact maakt gebruik van röntgen, waardoor de bloem tot in de kleinste detail beoordeelt kan worden. Meer kwaliteit met minder beschadiging.

Bekijk oplossing

Furora Nova

Meer resultaat met minder mensen. De Furora Nova sorteert en bost verschillende soorten snijbloemen volautomatisch. Beoordelen, selecteren, sorteren en bossen in één lijn.

Bekijk oplossing

Rosematic

Snelle en uniforme sortering met minder werknemers. De Rosematic is een rozensorteermachine die tot maar liefst 9000 stelen per uur verwerkt. Het vision module zorgt voor een individuele meting van iedere roos. Deze state-of-the-art technologie resulteert in een eindproduct met maximale kwaliteit.

Bekijk oplossing

Flora BunchMaster

Constant bosresultaat op hoge snelheid. De Flora BunchMaster is een automatisch bosmachine voor de verwerking van tulpen tot chrysanten. Zo behaald u meer resultaat met minder mensen.

Bekijk oplossing

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: