CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Flora BunchMaster

Constant bosresultaat op hoge snelheid. De Flora BunchMaster is een semi-automatische bosmachine voor de verwerking van tulpen tot chrysanten. Zo behaalt u meer resultaat met minder mensen.

Constant en Snel

Met de Flora BunchMaster bent u minder afhankelijk van uw personeel. De bloemen worden aangevoerd door een aanvoerband of via de ontboller. De snijmodule snijdt de bloemen op de juiste maat en transporteert ze naar de bosmodule. De bosmodule telt de bloemen en bost altijd exact het juiste aantal bloemen. Hierna worden de bossen gebonden door onze CRM binders.

Gebruiksgemak

De eenvoud siert deze machine. Door zijn compacte en modulaire bouw is deze machine eenvoudig te plaatsen in uw ruimte. De laserlijn op de aanvoerband zorgt dat uw bloemen gemakkelijk zijn te plaatsen. Bovendien is de machine uitgevoerd met het Bercomex software systeem, hierdoor heeft u service op afstand.

Unieke voordelen

 • Arbeidskostenbesparing door automatisering
 • Minder afhankelijk van vaardige werknemers
 • Altijd het gewenste aan bloemen per bos
 • Eenvoudig en compact
 • U wilt toch ook minder afhankelijk zijn van vakkundig personeel?
 • De bloemen verplaatsen en ieder heeft een enkelvoudige taak.
 • Wat het u oplevert? Besparing van kosten en een constante boskwaliteit.

Wil je weten of deze machine het beste past bij jouw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Jeroen Hart

Bel +31 (0)229 20 21 50
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
CRM Bindmachine
Aanpasbaar U bepaalt hoe strak de bloemen gebonden worden. Door de instelbare elastiekspanning, bindt de CRM bindmachine zonder enige moeite een klein bosje tulpen tot een flink boeket rozen. Alle boeketten worden op dezelfde wijze en hoogte gebonden, waardoor  u altijd een uniforme bos bloemen heeft. De speciale bindwijze maakt het eenvoudig de bos weer te ontdoen van elastiek. Volume De CRM bindmachine werkt vliegensvlug met zestig slagen per minuut. Doordat de machine is opgebouwd uit RVS, aluminium en kunststof is de machine robuust en stevig. De machine heeft zich dan ook al 30 jaar bewezen als betrouwbaar en duurzaam. Geen tijdsverlies aan stilstand of uitgebreid onderhoud. Nog minder stilstand? Dan kunt u de CRM binder uitbreiden met een Jumbo Cone houder. Compact De CRM bindmachine is beschikbaar als stand-alone of kan geïntegreerd worden in de bloemenverwerkingslijn.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Jumbo Cone bindelastiek
Continue Meer elastiek met de op-en-top kwaliteit van ons reguliere bindelastiek. De speciale omspinning van nylon draad behoudt de rekbaarheid en voorkomt breuk van het elastiek. Meer elastiek om de klos betekent betekent minder vervanging. Ongestoord uw productie uitvoeren met een verhoogde capaciteit. Eenvoudig De Jumbo Cone is makkelijk vervangbaar en past op al onze binders. De Jumbo Cone houder bevestigd u eenvoudig op de binder. De kantelbare houder zorgt voor gemakkelijk vervangen in iedere opstelling. Wilt u de Jumbo Cone direct bestellen? Dit kan via één van onze tuinbouwleveranciers of via onze  service partner, Invaro Service & Supplies. Meer weten? Bekijk de video
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in of bekijk onze occasionpagina.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: