Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Flora BunchMaster

Constante bosresultaat op hoge snelheid. De Flora BunchMaster is een semi-automatisch bosmachine voor de verwerking van tulpen tot chrysanten. Zo behaald u meer resultaat met minder mensen.

Constant en Snel

Met de Flora BunchMaster bent u minder afhankelijk van uw personeel. De bloemen worden aangevoerd door een aanvoerband of via de ontboller. Het snijmodule snijdt de bloemen op de juiste maat en transporteert ze naar het bosmodule. De bosmodule telt de bloemen en bost altijd exact het juiste aantal bloemen. Hierna worden de bossen gebonden door onze CRM binders.

Gebruiksgemak

De eenvoud siert deze machine. Door zijn compacte en modulaire bouw is deze machine eenvoudig te plaatsen in uw ruimte. De laserlijn op de aanvoerband zorgt dat uw bloemen gemakkelijk zijn te plaatsen. Bovendien is de machine uitgevoerd met het Bercomex software systeem, hierdoor heeft u service op afstand.

Unieke voordelen

  • Arbeidskostenbesparing door automatisering
  • Minder afhankelijk van vaardige werknemers
  • Altijd het gewenste aan bloemen per bos
  • Eenvoudig en compact
  • .
  • .
  • .

Wil je weten of deze machine het beste past bij jouw situatie?

Neem contact op met:

Mathijs van Langen

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Tessa Klaver

Bel +31 (0)229 20 21 50
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
CRM Bindmachine
U bepaalt hoe strak de bloemen gebonden worden. Door de instelbare elastiekspanning, bindt de CRM bindmachine zonder enige moeite een klein bosje tulpen tot een flink boeket rozen. Alle boeketten worden op dezelfde wijze en hoogte gebonden, waardoor  u altijd een uniforme bos bloemen heeft. De speciale bindwijze maakt het eenvoudig de bos weer te ontdoen van elastiek. Volume
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Jumbo Cone bindelastiek
Meer elastiek met de op-en-top kwaliteit van ons reguliere bindelastiek. De speciale omspinning van nylon draad behoudt de rekbaarheid en voorkomt breuk van het elastiek. Meer elastiek om de klos betekent betekent minder vervanging. Ongestoord uw productie uitvoeren met een verhoogde capaciteit. Eenvoudig
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in of bekijk onze occasionpagina.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deel deze oplossing:

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: