CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Furora Lelie

Meer resultaat met minder mensen door volledig automatische sortering. Nauwkeurige knopsortering met behulp van deep learning vision techniek. Meer kwaliteit met minder beschadiging.

Volledig automatisch

Non-stop bossen en sorteren van verschillende cultivars lelies? De volautomatisch Furora Lelie doet het snel. Hoe snel? Tot wel 6.000 stelen per uur. Werknemers plaatsen enkel ongesorteerde lelies op de aanvoerband en de Furora doet de rest. Verenkelen, sorteren en bossen doet de machine eenvoudig. Zo bereikt u een snel bloemenverwerkingsproces met maximale kwaliteit en productiviteit in uw kwekerij.

Bewezen

Met een ontwikkeltraject van meer dan twintig jaar is de Furora inmiddels een bewezen concept binnen de horti sector. Waar het begon met automatisch sorteren en bossen van tulpen, verwerken onze Furora’s inmiddels een grote variëteit aan bloemsoorten over de gehele wereld. Van tulp tot chrysant, de Furora kan het allemaal. Met de Furora Lelie bereiken nu ook de leliekwekers meer resultaat met minder mensen.

Unieke voordelen

 • Uniforme boskwaliteit
 • Besparing arbeidskosten
 • Meer inzicht in data

Furora Lelie in beeld

 • Nauwkeurige selectie op knopaantal.
 • Steelstevigheid meting.
 • Hoge capaciteit met een super boskwaliteit.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Wilco de Hooge

Bel +31 (0)6 51 84 98 28
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services & Supplies

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
CRM Bindmachine
Aanpasbaar U bepaalt hoe strak de bloemen gebonden worden. Door de instelbare elastiekspanning, bindt de CRM bindmachine zonder enige moeite een klein bosje tulpen tot een flink boeket rozen. Alle boeketten worden op dezelfde wijze en hoogte gebonden, waardoor  u altijd een uniforme bos bloemen heeft. De speciale bindwijze maakt het eenvoudig de bos weer te ontdoen van elastiek. Volume De CRM bindmachine werkt vliegensvlug met zestig slagen per minuut. Doordat de machine is opgebouwd uit RVS, aluminium en kunststof is de machine robuust en stevig. De machine heeft zich dan ook al 30 jaar bewezen als betrouwbaar en duurzaam. Geen tijdsverlies aan stilstand of uitgebreid onderhoud. Nog minder stilstand? Dan kunt u de CRM binder uitbreiden met een Jumbo Cone houder. Compact De CRM bindmachine is beschikbaar als stand-alone of kan geïntegreerd worden in de bloemenverwerkingslijn.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Bindelastiek
Storingvrij Het bindelastiek van Bercomex heeft 30 procent meer rek. Hierdoor is er een minimale kans op elastiekbreuk, meer bindingen per rol en minder beschadigde bloemstelen. De omspinning van het nylon om het elastiek zorgt voor bescherming en extra sterk elastiek. Om de kwaliteit te garanderen, testen wij continue het elastiek op kwaliteit. Optimale samenwerking? Combineer dan het Bercomex Bindelastiek met één van onze bindmachines Advies Hogere bindkwaliteit bereiken? Wij denken graag met u mee. De optimale bindkwaliteit met de juiste afstelling van de bindmachine en elastiek. Onze servicepartner Invaro Service and Supplies helpt u hier graag verder mee.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
MultiFill Emmervuller
Vliegensvlug U plaatst de stapel lege fusten op aanvoerband, de Multifill doet de rest. Door de sterke ontstapel jukken, met luchtstroom ondersteuning, kunnen de fusten zonder enige moeite automatisch worden ontstapeld. Hierna worden ze gevuld met water en naar wens wordt er via een geïntegreerde doseerpomp conditioner toegevoegd. De gevulde fusten worden over een afvoerband één voor één afgevoerd. Klaar om de fusten te vullen met bloemen! Relax Wisselen van programma met één druk op de knop. Door het eenvoudige touchscreen bedieningsscherm zijn typen fusten moeiteloos te wisselen. Zo kunt u uzelf volledig focussen op uw bloemenproces en heeft u geen omkijken naar omslachtige instellingen. Door de internetaansluiting kunt u ook gebruik maken van onze service op afstand. Onze medewerkers kunnen hierdoor direct zien wat er aan de hand is.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in of bekijk onze occasionpagina.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: