CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Furora Nova

Meer resultaat met minder mensen. De Furora Nova sorteert en bost verschillende soorten snijbloemen volautomatisch. Beoordelen, selecteren, sorteren en bossen in één lijn.

Uniform

Per grijper wordt er één bloem verticaal getransporteerd van de verenkelaar tot aan het bosstation. Zo kan de bloem in het visionmodule met behulp van geavanceerde camera technieken iedere steel uiterst nauwkeurig meten op lengte en kwaliteit. De Furora Nova onthoudt de gescande waarde, ontbladert, snijdt de bloem op maat en brengt hem naar het juiste bosstation. Hierna kunnen de bossen naar wens worden gebonden door onze CRM binder

Eenvoud

De Furora Nova zorgt voor een gestroomlijnd proces. Uw werknemers hoeven alleen nog de bloemen ongesorteerd op de aanvoerband te plaatsen. De machine doet de rest. De scan per bloem zorgt voor een constante kwaliteit van bloemen. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van het oog van de werknemers. Zo werkt u sneller, nauwkeuriger en dus efficiënter.

Unieke voordelen

 • Uniforme bossen door visionmodule
 • Meerdere sorteringen tegelijkertijd
 • Sneller proces door volautomatisch systeem

Furora Nova in beeld

 • Een makkelijk en efficiënt bedieningspaneel in gebruik.
 • Nauwkeurige selectie voor heel veel verschillende soorten bloemen.
 • Een strak bosresultaat, elke keer weer.

Weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel +31 (0)6 22 06 47 53
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Heeft u vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services & Supplies

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
Binden en elastiek
Bindmachines en elastiek Bundelen, elastiek erom en klaar. Met onze bindoplossingen produceert u snel en zorgvuldig uniforme boeketten, precies zoals u het wilt. Zo maken onze oplossingen het mogelijk om bloemen van elk type en formaat in een boeket te verwerken. Zo investeert u in kwaliteit, verhoogt u de productiviteit en heeft u minder geschoold personeel nodig.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Flora BunchMaster
Constant en Snel Met de Flora BunchMaster bent u minder afhankelijk van uw personeel. De bloemen worden aangevoerd door een aanvoerband of via de ontboller. De snijmodule snijdt de bloemen op de juiste maat en transporteert ze naar de bosmodule. De bosmodule telt de bloemen en bost altijd exact het juiste aantal bloemen. Hierna worden de bossen gebonden door onze CRM binders. Gebruiksgemak De eenvoud siert deze machine. Door zijn compacte en modulaire bouw is deze machine eenvoudig te plaatsen in uw ruimte. De laserlijn op de aanvoerband zorgt dat uw bloemen gemakkelijk zijn te plaatsen. Bovendien is de machine uitgevoerd met het Bercomex software systeem, hierdoor heeft u service op afstand.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
MultiFill Emmervuller
Vliegensvlug U plaatst de stapel lege fusten op aanvoerband, de Multifill doet de rest. Door de sterke ontstapel jukken, met luchtstroom ondersteuning, kunnen de fusten zonder enige moeite automatisch worden ontstapeld. Hierna worden ze gevuld met water en naar wens wordt er via een geïntegreerde doseerpomp conditioner toegevoegd. De gevulde fusten worden over een afvoerband één voor één afgevoerd. Klaar om de fusten te vullen met bloemen! Relax Wisselen van programma met één druk op de knop. Door het eenvoudige touchscreen bedieningsscherm zijn typen fusten moeiteloos te wisselen. Zo kunt u uzelf volledig focussen op uw bloemenproces en heeft u geen omkijken naar omslachtige instellingen. Door de internetaansluiting kunt u ook gebruik maken van onze service op afstand. Onze medewerkers kunnen hierdoor direct zien wat er aan de hand is.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: