CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Furora Rosa

Van sorteren tot aan het bossen van uw rozen met de Furora Rosa. Deze volautomatische machine versneld uw bloemenverwerkingsproces en brengt meer kwaliteit in uw kwekerij.

Hoogstaand

Nadat de rozen ongesorteerd op de aanvoer-bloemenlijn worden gelegd. Neemt de machine het stokje over en zorgt voor een uiterst nauwkeurige sortering. Door verticaal transport heeft de bloem minder kans op beschadiging. Van knop tot steel, van buitenkant tot binnenkant wordt iedere bloem individueel gemeten . De roos wordt op juiste lengte gesneden en naar het juiste bosstation gebracht, waar de bossen tweemaal worden gebonden door onze CRM binders

Flexibel

De Furora Rosa is uitgevoerd met een touchscreen bedieningspaneel. Hiermee kan de sorteercriteria, zoals de lengte van de stelen, moeiteloos worden aangepast. Onze servicemonteurs stellen de machine voor u in, zodat u volledig bent ontzorgt tijdens de productie. Met één klik op de knop kunt u gemakkelijk wisselen naar de wensen van uw klant.

Unieke voordelen

 • Geschikt voor alle rozen
 • Optimale boskwaliteit door verticaal transport
 • Individuele kwaliteit- en steel meting
 • Gemakkelijk te bedienen

Furora Rosa in beeld

 • Uniforme boskwaliteit.
 • Gegarandeerde uniforme boskwaliteit.
 • Uw klant gaat vragen om deze gegarandeerde uniforme boskwaliteit.

Wil je weten of deze machine het beste past bij jouw situatie?

Neem contact op met:

Piet Stroet

Bel +31 (0)6 20 44 89 47
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Jeroen Hart

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
Furora Compact
Röntgen De bloemen worden op een aanvoerband geplaatst en de machine pakt één voor één de bloemstelen over. Hierna wordt iedere bloem volledig gescand. De röntgen scant door de bladeren en de bloemknop heen, waardoor de positie van de knop zelf beoordeeld wordt. Zo wordt de bloem beoordeelt op steellengte, steeldiameter en aanwezigheid van sprot. De Furora Compact zorgt daarna voor het op maat snijden van de bloem en brengt hem naar het juiste bosstation. Met uniforme gesorteerde bossen als eindresultaat. Arbeidsbesparing De productiviteit verhogen in uw kwekerij met minder mensen. Door het automatisch bossen en binden van uw bloemen heeft u een sneller verwerkingsproces. Werknemers hoeven alleen nog maar de bloemen eenvoudig en ongesorteerd op de aanvoerband te plaatsen. Aan het einde van het proces kunnen de kant en klare bossen van de band gehaald worden. Met de Furora ervaart u een ongeëvenaarde boskwaliteit!
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
CRM Bindmachine
Aanpasbaar U bepaalt hoe strak de bloemen gebonden worden. Door de instelbare elastiekspanning, bindt de CRM bindmachine zonder enige moeite een klein bosje tulpen tot een flink boeket rozen. Alle boeketten worden op dezelfde wijze en hoogte gebonden, waardoor  u altijd een uniforme bos bloemen heeft. De speciale bindwijze maakt het eenvoudig de bos weer te ontdoen van elastiek. Volume De CRM bindmachine werkt vliegensvlug met zestig slagen per minuut. Doordat de machine is opgebouwd uit RVS, aluminium en kunststof is de machine robuust en stevig. De machine heeft zich dan ook al 30 jaar bewezen als betrouwbaar en duurzaam. Geen tijdsverlies aan stilstand of uitgebreid onderhoud. Nog minder stilstand? Dan kunt u de CRM binder uitbreiden met een Jumbo Cone houder. Compact De CRM bindmachine is beschikbaar als stand-alone of kan geïntegreerd worden in de bloemenverwerkingslijn.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Jumbo Cone bindelastiek
Continue Meer elastiek met de op-en-top kwaliteit van ons reguliere bindelastiek. De speciale omspinning van nylon draad behoudt de rekbaarheid en voorkomt breuk van het elastiek. Meer elastiek om de klos betekent betekent minder vervanging. Ongestoord uw productie uitvoeren met een verhoogde capaciteit. Eenvoudig De Jumbo Cone is makkelijk vervangbaar en past op al onze binders. De Jumbo Cone houder bevestigd u eenvoudig op de binder. De kantelbare houder zorgt voor gemakkelijk vervangen in iedere opstelling. Wilt u de Jumbo Cone direct bestellen? Dit kan via één van onze tuinbouwleveranciers of via onze  service partner, Invaro Service & Supplies. Meer weten? Bekijk de video
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: