Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Rosematic

Snelle en uniforme sortering met minder werknemers. De Rosematic is een rozensorteermachine die tot maar liefst 9000 stelen per uur verwerkt. Het vision module zorgt voor een individuele meting van iedere roos. Deze state-of-the-art technologie resulteert in een eindproduct met maximale kwaliteit.

Arbeidskostenbesparing

Constante kwaliteit zonder afhankelijk te zijn van uw werknemers. Rozen beoordelen op het oog van de werknemer is niet langer meer nodig. De camera’s zorgen voor een individuele beoordeling van knop tot steel, van buitenkant tot binnenkant. De roos wordt automatisch op juiste lengte gesneden en naar het juiste bosstation gebracht. Bovendien kan de Rosematic tot wel 24 verschillende sorteringen tegelijk verwerken.

State-of-the art

De Rosematic beschikt over maar liefst vier camera’s, waarvan twee kleuren en twee infrarood camera’s. De kleurencamera’s meten de stamhoogte, -lengte, –dikte en de knopgrootte. Daarnaast scannen de infrarood camera’s de kleur van de knop. Zo kan de kwaliteit optimaal gemeten worden. Wilt u een nog hogere kwaliteitsmeting van uw rozen? Dan kunt u kiezen voor de uv-licht module. Hiermee kunnen ziektes, zoals botrytis, gedetecteerd worden.

Unieke voordelen

  • Arbeidskostenbesparing door automatisering
  • Minder afhankelijk van vaardige werknemers
  • Kwaliteitsverhoging door meting van camera’s
  • Uniforme bossen door vision module

Rosematic in beeld

  • .

Wil je weten of deze machine het beste past bij jouw situatie?

Neem contact op met:

Piet Stroet

Bel +31 (0)6 20 44 89 47
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Heb je vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Tessa Klaver

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
NovelSleeve
De volautomatische inhoesmachine zorgt dat uw bloemen gepakt en afgevoerd worden. Doordat de machine maar liefst 6.000 hoezen in het hoezemagazijn heeft, kan de verwerking continu doorgaan. Zo heeft u minder stilstand. Bovendien gaat het sneller dan handmatig, waardoor u maximale capaciteit bereikt. Wilt u nu of later meer capaciteit? Dan kunnen we een extra systeem toevoegen. Bloemen en boeketten
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Bindelastiek
Het bindelastiek van Bercomex heeft 30 procent meer rek. Hierdoor is er een minimale kans op elastiekbreuk, meer bindingen per rol en minder beschadigde bloemstelen. De omspinning van het nylon om het elastiek zorgt voor bescherming en extra sterk elastiek. Om de kwaliteit te garanderen, testen wij continue het elastiek op kwaliteit. Optimale samenwerking? Combineer dan het Bercomex Bindelastiek met één van onze bindmachines Advies H
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in of bekijk onze occasionpagina.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deel deze oplossing:

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: