CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Rosematic

Snelle en uniforme sortering met minder werknemers. De Rosematic is een rozensorteermachine die tot maar liefst 9000 stelen per uur verwerkt. Het vision module zorgt voor een individuele meting van iedere roos. Deze state-of-the-art technologie resulteert in een eindproduct met maximale kwaliteit.

Arbeidskostenbesparing

Constante kwaliteit zonder afhankelijk te zijn van uw werknemers. Rozen beoordelen op het oog van de werknemer is niet langer meer nodig. De camera’s zorgen voor een individuele beoordeling van knop tot steel, van buitenkant tot binnenkant. De roos wordt automatisch op juiste lengte gesneden en naar het juiste bosstation gebracht. Bovendien kan de Rosematic tot wel 24 verschillende sorteringen tegelijk verwerken.

State-of-the art

De Rosematic beschikt over maar liefst vier camera’s, waarvan twee kleuren en twee infrarood camera’s. De kleurencamera’s meten de stamhoogte, -lengte, –dikte en de knopgrootte. Daarnaast scannen de infrarood camera’s de kleur van de knop. Zo kan de kwaliteit optimaal gemeten worden. Wilt u een nog hogere kwaliteitsmeting van uw rozen? Dan kunt u kiezen voor de uv-licht module. Hiermee kunnen ziektes, zoals botrytis, gedetecteerd worden.

Unieke voordelen

 • Arbeidskostenbesparing door automatisering
 • Minder afhankelijk van vaardige werknemers
 • Kwaliteitsverhoging door meting van camera’s
 • Uniforme bossen door vision module

Rosematic in beeld

 • Zeer nauwkeurige en constante selectie in hoge snelheid.
 • Ontbladeren, het verwijderen van doornen en afsnijden in dezelfde werkgang.

Wil je weten of deze machine het beste past bij jouw situatie?

Neem contact op met:

Piet Stroet

Bel +31 (0)6 20 44 89 47
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Heb je vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services & Supplies

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
Bindelastiek
Storingvrij Het bindelastiek van Bercomex heeft 30 procent meer rek. Hierdoor is er een minimale kans op elastiekbreuk, meer bindingen per rol en minder beschadigde bloemstelen. De omspinning van het nylon om het elastiek zorgt voor bescherming en extra sterk elastiek. Om de kwaliteit te garanderen, testen wij continue het elastiek op kwaliteit. Optimale samenwerking? Combineer dan het Bercomex Bindelastiek met één van onze bindmachines Advies Hogere bindkwaliteit bereiken? Wij denken graag met u mee. De optimale bindkwaliteit met de juiste afstelling van de bindmachine en elastiek. Onze servicepartner Invaro Service and Supplies helpt u hier graag verder mee.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in of bekijk onze occasionpagina.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: