CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Bindmachines en elastiek

Bundelen, elastiek erom en klaar. Met onze bindoplossingen produceert u snel en zorgvuldig uniforme boeketten, precies zoals u het wilt. Zo maken onze oplossingen het mogelijk om bloemen van elk type en formaat in een boeket te verwerken. Zo investeert u in kwaliteit, verhoogt u de productiviteit en heeft u minder geschoold personeel nodig.

Tyson Bindmachine

Met trots presenteren wij de Bercomex Tyson Binder. Deze nieuwe toevoeging aan onze product- familie combineert vertrouwde kwaliteit met moderne innovaties.

Bekijk oplossing

Chrymo Bindmachine

Automatisch binden, zakje snijbloemenvoedsel, elastiek erom en klaar. De bossen of boeketten zijn klaar voor transport. De Chrymo Bindmachine bindt uw bloemen snel en zorgvuldig inclusief het zakje snijbloemenvoedsel.

Bekijk oplossing

Chrymo Liquid Bindmachine

Automatisch binden, zakje vloeibaar snijbloemenvoedsel, elastiek erom en klaar. De bossen of boeketten zijn klaar voor transport. De Chrymo Liquid Bindmachine bindt uw bloemen snel en zorgvuldig inclusief het zakje snijbloemenvoedsel.

Bekijk oplossing

CRM Bindmachine

Meer bossen bloemen in minder tijd. De CRM bindmachine bindt volautomatisch al uw bloemsoorten moeiteloos en vliegensvlug. Een snel bindproces met een uniforme bos of boeket als eindresultaat.

Bekijk oplossing

Bindelastiek

Beter binden betekent meer omzet. De extra rek van het Bercomex bindelastiek zorgt voor minder breuk en meer bindingen per rol. Met als resultaat minder stilstand en behoudt van de kwaliteit van uw bloemen.

Bekijk oplossing

Jumbo Cone bindelastiek

Wilt u uw productiviteit verbeteren? De Jumbo Cone bevat vier keer meer elastiek dan de reguliere Bercomex Bindelastiek. Dit zorgt voor minder stilstand in uw productieproces.

Bekijk oplossing

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: