CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Complete lijnen

Een complete lijn waarmee uw bloemen van oogst tot fust snel en nauwkeurig worden verwerkt. Dat is wat u zoekt. De lijnen van Bercomex bestaan uit verschillende schakels die optimaal op elkaar én op uw product zijn afgestemd. Door goed te luisteren en ons te verdiepen in uw proces, ontwikkelen we samen een passende oplossing waarbij we uw wensen vertalen in innovatieve technologie. Efficiency, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid vormen daarbij het uitgangspunt. Ook service speelt een grote rol. We verlenen support op afstand, bieden preventief onderhoud en beschikken wereldwijd over een team van servicemonteurs en vaste partners. Belangrijk, want alleen zo kunnen we écht bijdragen aan een bedrijfszekere oplossing voor uw proces.

Complete lijnen

Flora BouquetMaster

Altijd uniforme gemixte boeketten? De Flora BouquetMaster is een automatisch boekettenlijn voor kruisboeketten. De boekethouder op de lijn met een instructiescherm voor iedere werknemer, maakt het gemakkelijk om uniforme kruisboeketten samen te stellen. Zo bent u niet langer afhankelijk van uw werknemers.

Bekijk oplossing

Flora Optima

De productie van uw bossen of boeketten snel en soepel laten verlopen? de Bercomex Bloemenlijnen maakt het samenstellen van uw gemixte of mono boeketten eenvoudig en snel. Altijd een uniform en constant boeket.

Bekijk oplossing

Verzamelband

Gemakkelijk bossen of boeketten vanaf één plek verzamelen. De verzamelband maakt uw logistiek efficiënter, waardoor u minder personeel nodig heeft.

Bekijk oplossing

Lengte-indicatiesystemen

Bloemen opleggen is hiermee een fluitje van een cent. Het lengte-indicatiesysteem is uitgevoerd met een verstelbare bak, meedraaiende verticale band of een laserlijn. Dit maakt het opleggen eenvoudig en razendsnel.

Bekijk oplossing

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: