CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Flora Optima

De productie van uw bossen of boeketten snel en soepel laten verlopen? De Bercomex Bloemenlijnen maakt het samenstellen van uw gemixte of mono boeketten eenvoudig en snel. Altijd een uniform boeket met constante kwaliteit.

Gestroomlijnd

Op hoog tempo tot een volledige bos bloemen. Iedere werknemer plaatst één soort bloem op de bloemenlijn. Nadat de laatste bloem is opgelegd gaan de boeketten door de snij- en ontblader module en worden ze gebonden. Zo heeft u altijd een uniform boeket als eindresultaat.

Aanpasbaar

De bloemenlijn past altijd bij uw bedrijf. Snijden, ontbladeren, binden, inhoezen en verzamelen, ieder component kan worden toegevoegd. Onze vertegenwoordigers geven u graag advies. Zo heeft u de meest optimale bloemenlijn voor uw verwerkingsprocessen.

Unieke voordelen

 • Snellere verwerking van bossen of boeketten
 • Uniforme bossen
 • Naar uw wensen samen te stellen / flexibel in uitvoeringen

Flora Optima in beeld:

 • Betrouwbare robuuste Bercomex machine gebaseerd op jarenlange ervaring.
 • Functionele tools om prestatie en productiviteit te verhogen.
 • Op maat gemaakte lay-out van de lijn: snijden, ontbladeren, inhoezen en binden.

Wil je weten of deze machine het beste past bij jouw situatie?

Neem contact op met:

Björn Bierman

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Jeroen Hart

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
MultiFill Emmervuller
Vliegensvlug U plaatst de stapel lege fusten op aanvoerband, de Multifill doet de rest. Door de sterke ontstapel jukken, met luchtstroom ondersteuning, kunnen de fusten zonder enige moeite automatisch worden ontstapeld. Hierna worden ze gevuld met water en naar wens wordt er via een geïntegreerde doseerpomp conditioner toegevoegd. De gevulde fusten worden over een afvoerband één voor één afgevoerd. Klaar om de fusten te vullen met bloemen! Relax Wisselen van programma met één druk op de knop. Door het eenvoudige touchscreen bedieningsscherm zijn typen fusten moeiteloos te wisselen. Zo kunt u uzelf volledig focussen op uw bloemenproces en heeft u geen omkijken naar omslachtige instellingen. Door de internetaansluiting kunt u ook gebruik maken van onze service op afstand. Onze medewerkers kunnen hierdoor direct zien wat er aan de hand is.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Verzamelband
Gestroomlijnd De verzamelband wordt bestuurd door bloemenverwerkingslijn. Hierdoor is de snelheid afgestemd op de voorgaande lijn en is de bandcapaciteit optimaal benut. De verzamelband is zo ontworpen dat het hoogteverschil tussen de banden minimaal is. Dit voorkomt dat de bloemen van de bloemenlijn afvallen, maar in plaats daarvan overgenomen worden door de verzamelband. Met als resultaat: minder beschadiging aan de bloemen. Flexibel De verzamelband is leverbaar in combinatie met een bloemenverwerkingslijn of zelfstandig. Er zijn verschillende lengte en bandbreedte maten beschikbaar. U kunt extra opties aan de verzamelband toevoegen, zoals een eindschakelaar of een opvangzak aan de uitloopzijde.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Flora BouquetMaster
Display De lijn bestaat uit een horizontale transportband met boekethouders. Op elke bloemenaanvoer positie hangt een instructiescherm. Op dit scherm staat informatie, zoals een foto van de bloem en de oplegpositie. Zo ontstaat er een constante compositie van ieder boeket. Bovendien bevatten alle instructieschermen slimme software, waardoor orders gemakkelijk te wisselen zijn. Kruisboeket Wanneer alle werknemers de bloemen hebben geplaatst, gaat het boeket naar de CRM binder. Hierna passeert de boekethouder de snijmodule, waar het boeket op de juiste lengte wordt gesneden. Zo is uw boeket samengesteld, gebonden en gesneden op hoog tempo. Bovendien bent u niet langer afhankelijk van gekwalificeerde werknemers.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: