Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Flora Optima

De productie van uw bossen of boeketten snel en soepel laten verlopen? De Bercomex Bloemenlijnen maakt het samenstellen van uw gemixte of mono boeketten eenvoudig en snel. Altijd een uniform boeket met constante kwaliteit.

Gestroomlijnd

Op hoog tempo tot een volledige bos bloemen. Iedere werknemer plaatst één soort bloem op de bloemenlijn. Nadat de laatste bloem is opgelegd gaan de boeketten door de snij- en ontblader module en worden ze gebonden. Zo heeft u altijd een uniform boeket als eindresultaat.

Aanpasbaar

De bloemenlijn past altijd bij uw bedrijf. Snijden, ontbladeren, binden, inhoezen en verzamelen, ieder component kan worden toegevoegd. Onze vertegenwoordigers geven u graag advies. Zo heeft u de meest optimale bloemenlijn voor uw verwerkingsprocessen.

Unieke voordelen

  • Snellere verwerking van bossen of boeketten
  • Uniforme bossen
  • Naar uw wensen samen te stellen / flexibel in uitvoeringen

Flora Optima in beeld:

  • .
  • .
  • .

Wil je weten of deze machine het beste past bij jouw situatie?

Neem contact op met:

Mathijs van Langen

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Tessa Klaver

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
Multifill Emmervuller
U plaatst de stapel lege fusten op aanvoerband, de Multifill doet de rest. Door de sterke ontstapel jukken, met luchtstroom ondersteuning, kunnen de fusten zonder enige moeite automatisch worden ontstapeld. Hierna worden ze gevuld met water en naar wens wordt er via een geïntegreerde doseerpomp conditioner toegevoegd. De gevulde fusten worden over een afvoerband één voor één afgevoerd. Klaar om de fusten te vullen met bloemen! Relax Wis
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Verzamelband
De verzamelband wordt bestuurd door bloemenverwerkingslijn. Hierdoor is de snelheid afgestemd op de voorgaande lijn en is de bandcapaciteit optimaal benut. De verzamelband is zo ontworpen dat het hoogteverschil tussen de banden minimaal is. Dit voorkomt dat de bloemen van de bloemenlijn afvallen, maar in plaats daarvan overgenomen worden door de verzamelband. Met als resultaat: minder beschadiging aan de bloemen. Flexibel D
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deel deze oplossing:

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: