CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Oogsten

Wilt u uw productiviteit in hoog tempo verbeteren? Dat doet u met onze oogstoplossingen, zoals de Flora Harvester. Hierbij worden de bloemen na het snijden per transportband naar de mobiele verwerkingsmachine vervoerd. De machine bundelt de bloemen tot uniforme bossen, waarna het proces van knippen, snijden, ontbladeren en binden volgt. Zo maakt u uw product automatisch klaar voor verkoop. Snel en efficiënt, maar dat niet alleen: omdat beweging van de bloemen bij elke processtap minimaal is, beperkt u het risico op beschadiging. Via online rapportages is het gehele proces te volgen. Heeft u een probleem? Dan bieden we remote service.

Flora V-Master

Uw oogst en verwerkingsprocessen soepel laten verlopen? De Flora V-Master verwerkt uw kwetsbare bloemen zonder ze te beschadigen. Maar dit is nog niet alles! Uw bossen worden geluidsarm verwerkt.

Bekijk oplossing

Flora Harvester

Van bloem tot boeket direct in de kas. De Flora Harvester beperkt het risico tot schade aan de bloem met een hoge capaciteit. Dit mobiele oogstsysteem zorgt voor een kort en snel verwerkingsproces.

Bekijk oplossing

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: