Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

UnoFlor & DuoFlor

Zeer nauwkeurig uw bloemstelen vrijmaken van blad? Door machinaal te ontbladeren met de UnoFlor of DuoFlor bereikt u een snel en consistent schone stelen. Van lichte tot middelzware ontbladeringen, eenzijdig of tweezijdig ontbladeren.

Steelkwaliteit

De UnoFlor en DuoFlor zijn beide geschikt voor het nauwkeurig ontbladeren van lichte tot middelzware bossen. Verwerkt u meerdere type bloemen? Dan is de DuoFlor geschikt. Deze ontbladermachine heeft twee ontbladerzijdes met ieder twee borstels. Zo kunt u aan iedere zijde een verschillende hardheid in borstel plaatsen.

Borstelsets

Harde stelen, harde ontblader-borstels. Zachte stelen, zachte ontblader-borstels. Er zijn borstels voor ieder type steel. Zo behoudt u de kwaliteit van uw stelen en kiest u waar u mee werkt. De DuoFlor wordt standaard met een set harde en zachte borstels geleverd. Wilt u advies? Dan kunt u contact opnemen met onze service partner, Invaro Service and Supllies.

Unieke voordelen

  • Geschikt voor bossen tot wel 20 stelen
  • Consistente hoge steelkwaliteit
  • Geschikt voor uiteenlopende snijbloemen
  • Passende ontblader-borstel voor elk type bloemsteel

UnoFlor en DuoFlor in beeld

  • .
  • .

Wil je weten of deze machine het beste past bij jouw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel +31 (0)6 22 06 47 53
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Tessa Klaver

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
DuoFlor XL
Wanneer de bos bloemen in de ontbladermachine is ingevoerd, draaien de rubberen borstels tegen elkaar in en vegen de stelen zorgvuldig schoon. Doordat de borstels verder uit elkaar staan dan bij de UnoFlor en DuoFlor ontbladert en ontdoornt hij zelfs een grote bos rozen uiterst nauwkeurig. Zachte stelen
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Ontbollen
Aan de stelen van tulpen mogen geen bolresten zitten. Met onze oplossingen kunt u de bolbodem en bolrokken op hoge snelheid verwijderen. Daarbij behouden de tulpen hun maximale lengte en komen ze onbeschadigd bij de veiling aan. U heeft de keuze uit een horizontale of verticale oplossing. Groot voordeel van de verticale oplossing is dat de stelen automatisch worden ontkruist, wat steelbreuk voorkomt. Bovendien heeft u geen invoerhulp meer nodig.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Furora Nova
Per grijper wordt er één bloem verticaal getransporteerd van de verenkelaar tot aan het bosstation. Zo kan de bloem in het visionmodule met behulp van geavanceerde camera technieken iedere steel uiterst nauwkeurig meten op lengte en kwaliteit. De Furora Nova onthoudt de gescande waarde, ontbladert, snijdt de bloem op maat en brengt hem naar het juiste bosstation. Hierna kunnen de bossen naar wens worden gebonden door onze CRM binder Eenvoud
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deel deze oplossing:

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: