CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Vullen

Water en conditioner zijn onmisbaar voor uw bossen met bloemen. Kunst is om elk fust conform de juiste dosering te vullen. Wilt u hier geen omkijken naar hebben? Met onze oplossingen worden uw fusten volledig automatisch gevuld. Ook bij de aan- en afvoer liggen de kansen voor het oprapen: u kunt de fusten automatisch transporteren, maar het is ook mogelijk om dit semiautomatisch of handmatig te laten verlopen.

Vullen

BucketFill Emmervuller

Ontstapelen, vullen, conditioner erbij en klaar. De Bucketfill emmervullers vult en ontstapelt in hoog tempo uw ronde emmers. Het volautomatisch vullen met de BucketFill ontzorgt u in het zware handmatige werk. Hierdoor kunt u prettiger werken met een verhoogde capaciteit.

Bekijk oplossing

BasicFill Emmervuller

Geen omkijken meer naar het vullen van fusten? De BasicFill emmervuller vult uw fusten volledig automatisch. Zo heeft u altijd de juist hoeveelheid water en conditioner in uw emmer.

Bekijk oplossing

MultiFill Emmervuller

Niet stilstaan tijdens de verwerking van uw bloemen. De volledig automatische MultiFill Emmervuller ontstapelt, vult en voert al uw soorten fusten af. Met een exacte en constante dosering van conditioner blijven uw bloemen hun op-en-top kwaliteit behouden.

Bekijk oplossing

RackMaster

Wilt u niet langer uw toch al schaarse medewerkers handmatig de kraag op de veilingcontainers laten zetten? Dat begrijpen wij, daarom hebben wij de RackMaster ontwikkelt. Deze oplossing wordt geïntegreerd met uw (huidige) Multifill en ContainerFill. Makkelijker kan niet!

Bekijk oplossing

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: