CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

BasicFill Emmervuller

Geen omkijken meer naar het vullen van fusten? De BasicFill emmervuller vult uw fusten volledig automatisch. Zo heeft u altijd de juist hoeveelheid water en conditioner in uw fust.

Productiviteit

Altijd een gevuld fust gereed voor uw bossen bloemen. Zodra het gevulde fust is verwijderd van de stapel, vult de BasicFill het volgende lege fust automatisch, waarbij het liftplateau de stapel op de ingestelde werkhoogte brengt. Hierdoor kunnen u en uw werknemers efficiënt en comfortabel werken.

Mobiel en Veilig

De compacte emmervuller past altijd in uw bestaande opstelling. De twee wielen en handvaten maken de BasicFill eenvoudig verplaatsbaar. De motor is netjes weggewerkt in de behuizing, zodat hij niet vatbaar is voor water en vocht. De BasicFill is dan ook CE gecertificeerd, dus veilig in gebruik.

Unieke voordelen

 • Verhoogde productiviteit door automatisering
 • Comfortabele werkhoogte
 • Makkelijk verplaatsbaar
 • CE- certificaat voor optimale veiligheid

BasicFill Emmervuller in beeld

 • Altijd een emmer met water op de juiste werkhoogte.
 • Roestvrij, geen lekkage en heel erg robuust.
 • Ook uit te voeren met een transportband.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Wilco de Hooge

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services & Supplies

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
MultiFill Emmervuller
Vliegensvlug U plaatst de stapel lege fusten op aanvoerband, de Multifill doet de rest. Door de sterke ontstapel jukken, met luchtstroom ondersteuning, kunnen de fusten zonder enige moeite automatisch worden ontstapeld. Hierna worden ze gevuld met water en naar wens wordt er via een geïntegreerde doseerpomp conditioner toegevoegd. De gevulde fusten worden over een afvoerband één voor één afgevoerd. Klaar om de fusten te vullen met bloemen! Relax Wisselen van programma met één druk op de knop. Door het eenvoudige touchscreen bedieningsscherm zijn typen fusten moeiteloos te wisselen. Zo kunt u uzelf volledig focussen op uw bloemenproces en heeft u geen omkijken naar omslachtige instellingen. Door de internetaansluiting kunt u ook gebruik maken van onze service op afstand. Onze medewerkers kunnen hierdoor direct zien wat er aan de hand is.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
BucketFill Emmervuller
Soepel De ronde emmers die tussen de ontstapel pilaren geplaatst zijn, worden in een vloeiende, draaiende beweging verwijdert van de stapel, terwijl een luchtstroom tussen de emmers blaast. Niet langer meer last van vastzittende emmers. Daarna wordt de emmer gevuld met water en naar wens gelijktijdig, via een aparte toevoer, de conditioner toegevoegd. Deze aparte toevoer voorkomt dat de leidingen worden aangetast. Een snel en soepel emmervulproces. Eenvoudig ‘Een kind kan de was doen’ met het eenvoudig te bedienen touchscreen van de BucketFill emmervuller. Hierdoor kan er snel gewisseld worden van hoeveelheden water en conditioner, of verschillende maten emmers. Door de internetaansluiting kunt u gebruik maken van onze service op afstand. Onze medewerkers kunnen dan direct zien wat er aan de hand is.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Vullen
Vullen Water en conditioner zijn onmisbaar voor uw bossen met bloemen. Kunst is om elk fust conform de juiste dosering te vullen. Wilt u hier geen omkijken naar hebben? Met onze oplossingen worden uw fusten volledig automatisch gevuld. Ook bij de aan- en afvoer liggen de kansen voor het oprapen: u kunt de fusten automatisch transporteren, maar het is ook mogelijk om dit semiautomatisch of handmatig te laten verlopen.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: