CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

ContainerFill Emmervuller

Automatisch ontstapelen en vullen van fusten? De ContainerFill kan het. Hoe snel? Tot wel 900 emmers per uur, afhankelijk van liters en waterdruk. De ContainerFill is geschikt voor vierkante veilingcontainers.

Slim

U kunt met de ContainerFill ook vloeibare conditioner en voeding toevoegen aan het water. De dosering wordt niet vooraf in het water gemengd, waardoor er geen vervuiling van leidingen of waterkleppen optreedt. Werk snel en efficiënt door de ingestelde waarden per emmer op te slaan. De ContainerFill is eenvoudig te bedienen door middel van het touchscreen.

Ontzorgen

U plaatst de stapel lege fusten op aanvoerband, waarna de ContainerFill al het werk van u overneemt. Automatisch aanleveren, ontstapelen, vullen en afvoeren. Klaar om de fusten te vullen met bloemen! De ContainerFill is RVS uitgevoerd en beschikt over internetaansluiting voor Remote Service. Dus heeft u een keer storing, dan kunnen wij dit razendsnel oplossen door onze service op afstand.

Unieke voordelen

 • Tot 900 emmers per uur
 • Ontstapelt en vult op hoog tempo
 • Nauwkeurige dosering water en conditioner
 • Programma's eenvoudig opslaan

ContainerFill Emmervuller in beeld

 • De professionele containerdispenser en emmervuller ineen.
 • Geschikt voor 1 type veiling container of andere vierkante emmer.
 • Aanvoer en afvoer op de juiste werkhoogte.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel +31 (0)6 22 06 47 53
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Jeroen Hart

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
MultiFill Emmervuller
Vliegensvlug U plaatst de stapel lege fusten op aanvoerband, de Multifill doet de rest. Door de sterke ontstapel jukken, met luchtstroom ondersteuning, kunnen de fusten zonder enige moeite automatisch worden ontstapeld. Hierna worden ze gevuld met water en naar wens wordt er via een geïntegreerde doseerpomp conditioner toegevoegd. De gevulde fusten worden over een afvoerband één voor één afgevoerd. Klaar om de fusten te vullen met bloemen! Relax Wisselen van programma met één druk op de knop. Door het eenvoudige touchscreen bedieningsscherm zijn typen fusten moeiteloos te wisselen. Zo kunt u uzelf volledig focussen op uw bloemenproces en heeft u geen omkijken naar omslachtige instellingen. Door de internetaansluiting kunt u ook gebruik maken van onze service op afstand. Onze medewerkers kunnen hierdoor direct zien wat er aan de hand is.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
BasicFill Emmervuller
Productiviteit Altijd een gevuld fust gereed voor uw bossen bloemen. Zodra het gevulde fust is verwijderd van de stapel, vult de BasicFill het volgende lege fust automatisch, waarbij het liftplateau de stapel op de ingestelde werkhoogte brengt. Hierdoor kunnen u en uw werknemers efficiënt en comfortabel werken. Mobiel en Veilig De compacte emmervuller past altijd in uw bestaande opstelling. De twee wielen en handvaten maken de BasicFill eenvoudig verplaatsbaar. De motor is netjes weggewerkt in de behuizing, zodat hij niet vatbaar is voor water en vocht. De BasicFill is dan ook CE gecertificeerd, dus veilig in gebruik.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
RackMaster
Continue output De MultiFill of ContainerFill heeft uw containers al voorzien van water en eventueel bloemvoeding. De RackMaster zet vervolgens het onderste opzetrek in- of over de gereedstaande container. De afvoerband van de MultiFill/ContainerFill zal het fust met rek verder afvoeren. Eenvoudig en snel! De RackMaster houdt u continue op de hoogte van de voortgang. Flexibel Met slechts één druk op de knop is het mogelijk om het type rek en oriëntatie te wisselen. De RackMaster is namelijk geschikt voor de rekken 596, 597 en 598. Nog meer voordeel? De rekken kunnen zowel standaard als op de kop worden geplaatst. Daarbij kan het 597 rek zowel in de lengte als in de breedte worden opgezet.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: