CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

MultiFill Emmervuller

Niet stilstaan tijdens de verwerking van uw bloemen. De volledig automatische MultiFill Emmervuller ontstapelt, vult en voert al uw soorten fusten af. Met een exacte en constante dosering van conditioner blijven uw bloemen hun op-en-top kwaliteit behouden.

Vliegensvlug

U plaatst de stapel lege fusten op aanvoerband, de Multifill doet de rest. Door de sterke ontstapel jukken, met luchtstroom ondersteuning, kunnen de fusten zonder enige moeite automatisch worden ontstapeld. Hierna worden ze gevuld met water en naar wens wordt er via een geïntegreerde doseerpomp conditioner toegevoegd. De gevulde fusten worden over een afvoerband één voor één afgevoerd. Klaar om de fusten te vullen met bloemen!

Relax

Wisselen van programma met één druk op de knop. Door het eenvoudige touchscreen bedieningsscherm zijn typen fusten moeiteloos te wisselen. Zo kunt u uzelf volledig focussen op uw bloemenproces en heeft u geen omkijken naar omslachtige instellingen. Door de internetaansluiting kunt u ook gebruik maken van onze service op afstand. Onze medewerkers kunnen hierdoor direct zien wat er aan de hand is.

Unieke voordelen

 • Toepasbaar voor alle soorten fusten
 • Ontstapelt en vult op hoog tempo
 • Nauwkeurige dosering water en conditioner
 • Eenvoudig verschillende soorten fusten wisselen

MultiFill Emmervuller in beeld

 • De professionele containerdispenser en emmervuller ineen.
 • Geschikt voor meerdere type veiling containers, vierkante of ronde emmers.
 • Deze machine stelt zich automatisch in op het gewenste type fust.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel +31 (0)6 22 06 47 53
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services & Supplies

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
BucketFill Emmervuller
Soepel De ronde emmers die tussen de ontstapel pilaren geplaatst zijn, worden in een vloeiende, draaiende beweging verwijdert van de stapel, terwijl een luchtstroom tussen de emmers blaast. Niet langer meer last van vastzittende emmers. Daarna wordt de emmer gevuld met water en naar wens gelijktijdig, via een aparte toevoer, de conditioner toegevoegd. Deze aparte toevoer voorkomt dat de leidingen worden aangetast. Een snel en soepel emmervulproces. Eenvoudig ‘Een kind kan de was doen’ met het eenvoudig te bedienen touchscreen van de BucketFill emmervuller. Hierdoor kan er snel gewisseld worden van hoeveelheden water en conditioner, of verschillende maten emmers. Door de internetaansluiting kunt u gebruik maken van onze service op afstand. Onze medewerkers kunnen dan direct zien wat er aan de hand is.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
BasicFill Emmervuller
Productiviteit Altijd een gevuld fust gereed voor uw bossen bloemen. Zodra het gevulde fust is verwijderd van de stapel, vult de BasicFill het volgende lege fust automatisch, waarbij het liftplateau de stapel op de ingestelde werkhoogte brengt. Hierdoor kunnen u en uw werknemers efficiënt en comfortabel werken. Mobiel en Veilig De compacte emmervuller past altijd in uw bestaande opstelling. De twee wielen en handvaten maken de BasicFill eenvoudig verplaatsbaar. De motor is netjes weggewerkt in de behuizing, zodat hij niet vatbaar is voor water en vocht. De BasicFill is dan ook CE gecertificeerd, dus veilig in gebruik.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
RackMaster
Continue output De MultiFill of ContainerFill heeft uw containers al voorzien van water en eventueel bloemvoeding. De RackMaster zet vervolgens het onderste opzetrek in- of over de gereedstaande container. De afvoerband van de MultiFill/ContainerFill zal het fust met rek verder afvoeren. Eenvoudig en snel! De RackMaster houdt u continue op de hoogte van de voortgang. Flexibel Met slechts één druk op de knop is het mogelijk om het type rek en oriëntatie te wisselen. De RackMaster is namelijk geschikt voor de rekken 596, 597 en 598. Nog meer voordeel? De rekken kunnen zowel standaard als op de kop worden geplaatst. Daarbij kan het 597 rek zowel in de lengte als in de breedte worden opgezet.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: