CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Multifill Emmervuller

Niet stilstaan tijdens de verwerking van uw bloemen. De volledig automatische MultiFill Emmervuller ontstapelt, vult en voert al uw soorten fusten af. Met een exacte en constante dosering van conditioner blijven uw bloemen hun op-en-top kwaliteit behouden.

Vliegensvlug

U plaatst de stapel lege fusten op aanvoerband, de Multifill doet de rest. Door de sterke ontstapel jukken, met luchtstroom ondersteuning, kunnen de fusten zonder enige moeite automatisch worden ontstapeld. Hierna worden ze gevuld met water en naar wens wordt er via een geïntegreerde doseerpomp conditioner toegevoegd. De gevulde fusten worden over een afvoerband één voor één afgevoerd. Klaar om de fusten te vullen met bloemen!

Relax

Wisselen van programma met één druk op de knop. Door het eenvoudige touchscreen bedieningsscherm zijn typen fusten moeiteloos te wisselen. Zo kunt u uzelf volledig focussen op uw bloemenproces en heeft u geen omkijken naar omslachtige instellingen. Door de internetaansluiting kunt u ook gebruik maken van onze service op afstand. Onze medewerkers kunnen hierdoor direct zien wat er aan de hand is.

Unieke voordelen

  • Toepasbaar voor alle soorten fusten
  • Ontstapelt en vult op hoog tempo
  • Nauwkeurige dosering water en conditioner
  • Eenvoudig verschillende soorten fusten wisselen

MultiFill Emmervuller in beeld

  • .
  • .

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel +31 (0)6 22 06 47 53
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Tessa Klaver

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
BucketFill Emmervuller
De ronde emmers die tussen de ontstapel pilaren geplaatst zijn, worden in een vloeiende, draaiende beweging verwijdert van de stapel, terwijl een luchtstroom tussen de emmers baast. Niet langer meer last van vastzittende emmers. Daarna wordt de emmer gevuld met water en naar wens gelijktijdig, via een aparte toevoer, de conditioner toegevoegd. Deze aparte toevoer voorkomt dat de leidingen worden aangetast. Een snel en soepel emmervulproces. Eenvoudig
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
BasicFill Emmervuller
Altijd een gevuld fust gereed voor uw bossen bloemen. Zodra het gevulde fust is verwijderd van de stapel, vult de BasicFill het volgende lege fust automatisch, waarbij het liftplateau de stapel op de ingestelde werkhoogte brengt. Hierdoor kunnen u en uw werknemers efficiënt en comfortabel werken. Mobiel en Veilig
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Vullen
Water en conditioner zijn onmisbaar voor uw bossen met bloemen. Kunst is om elk fust conform de juiste dosering te vullen. Wilt u hier geen omkijken naar hebben? Met onze oplossingen worden uw fusten volledig automatisch gevuld. Ook bij de aan- en afvoer liggen de kansen voor het oprapen: u kunt de fusten automatisch transporteren, maar het is ook mogelijk om dit semiautomatisch of handmatig te laten verlopen.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deel deze oplossing:

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: