CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

RackMaster

Wilt u niet langer uw toch al schaarse medewerkers handmatig de kraag op de veilingcontainers laten zetten? Dat begrijpen wij, daarom hebben wij de RackMaster ontwikkelt. Deze oplossing wordt geïntegreerd met uw (huidige) Multifill en ContainerFill. Makkelijker kan niet!

Continue output

De MultiFill of ContainerFill heeft uw containers al voorzien van water en eventueel bloemvoeding. De RackMaster zet vervolgens het onderste opzetrek in- of over de gereedstaande container. De afvoerband van de MultiFill/ContainerFill zal het fust met rek verder afvoeren. Eenvoudig en snel! De RackMaster houdt u continue op de hoogte van de voortgang.

Flexibel

Met slechts één druk op de knop is het mogelijk om het type rek en oriëntatie te wisselen. De RackMaster is namelijk geschikt voor de rekken 596, 597 en 598. Nog meer voordeel? De rekken kunnen zowel standaard als op de kop worden geplaatst. Daarbij kan het 597 rek zowel in de lengte als in de breedte worden opgezet.

Unieke voordelen

 • Gebruiksvriendelijk
 • Meerdere typen rekken mogelijk
 • Eenvoudig wisselen van oriëntatie van de rekken
 • Duurzaam ontwerp

RackMaster in beeld

 • Zet automatisch een opzetrek op een veiling container.
 • Geïntegreerd met de ContainerFill of MultiFill.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel +31 (0)6 22 06 47 53
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Jeroen Hart

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
BucketFill Emmervuller
Soepel De ronde emmers die tussen de ontstapel pilaren geplaatst zijn, worden in een vloeiende, draaiende beweging verwijdert van de stapel, terwijl een luchtstroom tussen de emmers blaast. Niet langer meer last van vastzittende emmers. Daarna wordt de emmer gevuld met water en naar wens gelijktijdig, via een aparte toevoer, de conditioner toegevoegd. Deze aparte toevoer voorkomt dat de leidingen worden aangetast. Een snel en soepel emmervulproces. Eenvoudig ‘Een kind kan de was doen’ met het eenvoudig te bedienen touchscreen van de BucketFill emmervuller. Hierdoor kan er snel gewisseld worden van hoeveelheden water en conditioner, of verschillende maten emmers. Door de internetaansluiting kunt u gebruik maken van onze service op afstand. Onze medewerkers kunnen dan direct zien wat er aan de hand is.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
MultiFill Emmervuller
Vliegensvlug U plaatst de stapel lege fusten op aanvoerband, de Multifill doet de rest. Door de sterke ontstapel jukken, met luchtstroom ondersteuning, kunnen de fusten zonder enige moeite automatisch worden ontstapeld. Hierna worden ze gevuld met water en naar wens wordt er via een geïntegreerde doseerpomp conditioner toegevoegd. De gevulde fusten worden over een afvoerband één voor één afgevoerd. Klaar om de fusten te vullen met bloemen! Relax Wisselen van programma met één druk op de knop. Door het eenvoudige touchscreen bedieningsscherm zijn typen fusten moeiteloos te wisselen. Zo kunt u uzelf volledig focussen op uw bloemenproces en heeft u geen omkijken naar omslachtige instellingen. Door de internetaansluiting kunt u ook gebruik maken van onze service op afstand. Onze medewerkers kunnen hierdoor direct zien wat er aan de hand is.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Vullen
Vullen Water en conditioner zijn onmisbaar voor uw bossen met bloemen. Kunst is om elk fust conform de juiste dosering te vullen. Wilt u hier geen omkijken naar hebben? Met onze oplossingen worden uw fusten volledig automatisch gevuld. Ook bij de aan- en afvoer liggen de kansen voor het oprapen: u kunt de fusten automatisch transporteren, maar het is ook mogelijk om dit semiautomatisch of handmatig te laten verlopen.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: