CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Bercomex Insights Tool (BIT)

Stappen zetten op het gebied van rendement, productkwaliteit en bedrijfszekerheid? De Bercomex Insight Tool helpt u hiermee. Met deze software applicatie stuurt u op feiten in plaats van onderbuikgevoel. Altijd en overal.

Meer inzicht

Zijn de bosstations genoeg bezet? Niet teveel stilstand? De BIT geeft u inzicht in uw productie per dag, maand, seizoen en jaar. Ook is uw real-time data inzichtelijk met onder andere bezetting per machine of uw gehele bedrijf. Zo heeft u meer grip op de productiviteit van uw Furora bosmachine.

Overal

Als ondernemer hoeft u niet langer meer zelf aanwezig te zijn bij de bloemenproductie en -verwerking. Door middel van de webapplicatie op uw tablet, telefoon of computer heeft u de Bercomex Insights Tool altijd en overal bij de hand. Als onderdeel van een onderhoudscontract of abonnement kunt u hem direct in gebruik nemen.

Unieke voordelen

 • Online inzicht vanaf al uw apparaten
 • Meer inzicht in uw processen
 • Direct in gebruik

Bercomex Insights Tool in beeld

 • Alle informatie om op de verwerkingslijn optimaal aan te sturen.
 • Real time informatie op ieder moment, ook op uw telefoon.

Wil je weten of deze machine het beste past bij jouw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Jeroen Hart

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
Furora Compact
Röntgen De bloemen worden op een aanvoerband geplaatst en de machine pakt één voor één de bloemstelen over. Hierna wordt iedere bloem volledig gescand. De röntgen scant door de bladeren en de bloemknop heen, waardoor de positie van de knop zelf beoordeeld wordt. Zo wordt de bloem beoordeelt op steellengte, steeldiameter en aanwezigheid van sprot. De Furora Compact zorgt daarna voor het op maat snijden van de bloem en brengt hem naar het juiste bosstation. Met uniforme gesorteerde bossen als eindresultaat. Arbeidsbesparing De productiviteit verhogen in uw kwekerij met minder mensen. Door het automatisch bossen en binden van uw bloemen heeft u een sneller verwerkingsproces. Werknemers hoeven alleen nog maar de bloemen eenvoudig en ongesorteerd op de aanvoerband te plaatsen. Aan het einde van het proces kunnen de kant en klare bossen van de band gehaald worden. Met de Furora ervaart u een ongeëvenaarde boskwaliteit!
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Jumbo Cone bindelastiek
Continue Meer elastiek met de op-en-top kwaliteit van ons reguliere bindelastiek. De speciale omspinning van nylon draad behoudt de rekbaarheid en voorkomt breuk van het elastiek. Meer elastiek om de klos betekent betekent minder vervanging. Ongestoord uw productie uitvoeren met een verhoogde capaciteit. Eenvoudig De Jumbo Cone is makkelijk vervangbaar en past op al onze binders. De Jumbo Cone houder bevestigd u eenvoudig op de binder. De kantelbare houder zorgt voor gemakkelijk vervangen in iedere opstelling. Wilt u de Jumbo Cone direct bestellen? Dit kan via één van onze tuinbouwleveranciers of via onze  service partner, Invaro Service & Supplies. Meer weten? Bekijk de video
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: