CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Secure remote service – Hulp op afstand

Bij een storing of probleem wilt u minimale downtime van uw machine. Elke minuut dat uw machine stilstaat kost tijd en geld. Dat begrijpen wij volkomen. Onze nieuwe machines zijn daarom voorzien van een geavanceerd besturingsplatform en remote service. Hierdoor kunnen wij snel en direct een beveiligde verbinding met de machine maken. Het is net of wij binnen enkele seconden naast u staan. Virtueel dan.

Snel vaststellen van het probleem met remote service

Na uw telefoontje loggen onze software specialisten direct in op uw machine. Ook is het mogelijk om de schermen te delen. Via onze uitgebreide visualisatie tools hebben we nauwkeurig inzicht in uw machineopstelling en de onderdelen. Wij kunnen direct zien welk onderdeel de storing of het probleem aangeeft. Samen met u kan het probleem nauwkeuriger worden vastgesteld. Meestal is de issue zo klein dat u het direct met telefonische begeleiding zelf kunt verhelpen. Zo niet, dan sturen wij een gespecialiseerde servicemonteur.

Settings eenvoudig terugzetten

Heeft u of uw medewerkers per ongeluk op de verkeerde knop gedrukt? Zijn uw programma instellingen gewist? Geen paniek! Dagelijks worden er meerdere back-ups gemaakt van uw systeem. Wij kunnen via remote service snel en eenvoudig uw machine terugzetten naar de juiste instellingen.

Unieke voordelen

 • Minimale downtime
 • Direct hulp bij storing
 • Bespaar reistijd en -kosten
 • Wereldwijde ondersteuning
 • Door onze back-up kunnen instellingen worden teruggezet

Remote service in beeld

 • Natuurlijk ondersteunen wij u op afstand.
 • Onze remote servicemonteurs zijn voor u beschikbaar.
 • Wij kijken graag mee om de machineprestatie te optimaliseren.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn met betrekking tot remote service?

Neem contact op met:

Björn Bierman

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Jeroen Hart

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
Furora Compact
Röntgen De bloemen worden op een aanvoerband geplaatst en de machine pakt één voor één de bloemstelen over. Hierna wordt iedere bloem volledig gescand. De röntgen scant door de bladeren en de bloemknop heen, waardoor de positie van de knop zelf beoordeeld wordt. Zo wordt de bloem beoordeelt op steellengte, steeldiameter en aanwezigheid van sprot. De Furora Compact zorgt daarna voor het op maat snijden van de bloem en brengt hem naar het juiste bosstation. Met uniforme gesorteerde bossen als eindresultaat. Arbeidsbesparing De productiviteit verhogen in uw kwekerij met minder mensen. Door het automatisch bossen en binden van uw bloemen heeft u een sneller verwerkingsproces. Werknemers hoeven alleen nog maar de bloemen eenvoudig en ongesorteerd op de aanvoerband te plaatsen. Aan het einde van het proces kunnen de kant en klare bossen van de band gehaald worden. Met de Furora ervaart u een ongeëvenaarde boskwaliteit!
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Bercomex Insights Tool (BIT)
Meer inzicht Zijn de bosstations genoeg bezet? Niet teveel stilstand? De BIT geeft u inzicht in uw productie per dag, maand, seizoen en jaar. Ook is uw real-time data inzichtelijk met onder andere bezetting per machine of uw gehele bedrijf. Zo heeft u meer grip op de productiviteit van uw Furora bosmachine. Overal Als ondernemer hoeft u niet langer meer zelf aanwezig te zijn bij de bloemenproductie en -verwerking. Door middel van de webapplicatie op uw tablet, telefoon of computer heeft u de Bercomex Insights Tool altijd en overal bij de hand. Als onderdeel van een onderhoudscontract of abonnement kunt u hem direct in gebruik nemen.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Automatisch bossen
Automatisch bossen Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Dat is waar u voor gaat. Met oplossingen als de Furora bieden we de mogelijkheid om uw bloemen semi- of volledig automatisch te beoordelen, selecteren en sorteren. Zo werkt u sneller, nauwkeuriger en consistenter. En behaalt u met minder mensen meer resultaat.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: