CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Ontbollen

Aan de stelen van tulpen mogen geen bolresten zitten. Met onze oplossingen kunt u de bolbodem en bolrokken op hoge snelheid verwijderen. Daarbij behouden de tulpen hun maximale lengte en komen ze onbeschadigd bij de veiling aan. U heeft de keuze uit een horizontale of verticale oplossing. Groot voordeel van de verticale oplossing is dat de stelen automatisch worden ontkruist, wat steelbreuk voorkomt. Bovendien heeft u geen invoerhulp meer nodig.

Ontbollen

Hybride Ontboller

Tulpen zo efficiënt mogelijk ontbollen met behoud van maximale steellengte? De Hybride Ontboller van Bercomex combineert horizontaal en verticaal transport, waardoor je met minimale inzet een maximaal resultaat behaalt.

Bekijk oplossing

Horizontale Ontboller

Een compacte ontbolmachine die bollen nauwkeurig verwijdert van de bloem. De Horizontale ontboller behoudt de maximale steellengte van de bloem zonder schade. Zo komen er zoveel mogelijk bloemen op de veiling aan.

Bekijk oplossing

Verticale Ontboller

Schone stelen met maximale lengte. De verticale ontboller ontkruist en ontbolt uw tulpen automatisch. Deze ontboltechniek zorgt voor een nauwkeurig ontbolresultaat zonder blad- of steelschade.

Bekijk oplossing

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: