CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Verticale Ontboller

Schone stelen met maximale lengte. De verticale ontboller ontkruist en ontbolt uw tulpen automatisch. Deze ontboltechniek zorgt voor een nauwkeurig ontbolresultaat zonder blad- of steelschade.

Gemak

Wanneer de tulpen met bol zijn opgelegd, neemt de Verticale Ontboller het stokje over. De ontboller brengt tulpen met bol in verticale stand. Daarbij vindt het ontkruizen en verenkelen van de tulpen plaats. Een efficiënt proces waarbij werknemers niet langer de bloemstelen hoeven te corrigeren.

Nauwkeurig

Meer steellengte, minder beschadiging door het verticaal ontbollen. De bol hangt in verticale positie, waarbij de bolneus in de snaren hangt tijdens het ontbollen. Dit zorgt ervoor dat er meer steellengte overblijft. Tijdens het doorsnijden van de bol hangt de steel vrij, waardoor de kans op beschadiging van de steel klein is. De Verticale Ontboller is een perfecte aansluiting op uw Furora. Door het verticale transport zijn de stelen al op de juist hoogte en positie, wat zorgt voor een efficiënter en sneller aanvoerproces.

Unieke voordelen

  • Sneller ontbollen
  • Maximale steellengte
  • Minder steelbreuk

Verticale ontboller in beeld

  • De vanzelfsprekende oplossing in combinatie met de Furora Compact.
  • Het ontbolresultaat is strak en nauwkeurig.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Wilco de Hooge

Bel +31 (0)6 51 84 98 28
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
Hybride Ontboller
Tulpen zo efficiënt mogelijk ontbollen met behoud van maximale steellengte? De Hybride Ontboller van Bercomex combineert horizontaal en verticaal transport, waardoor je met minimale inzet een maximaal resultaat behaalt.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Horizontale Ontboller
Een compacte ontbolmachine die bollen nauwkeurig verwijdert van de bloem. De Horizontale ontboller behoudt de maximale steellengte van de bloem zonder schade.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Furora Compact
Van bloem tot bos, snel en vooral nauwkeurig verwerken. De Furora Compact maakt gebruik van röntgen, waardoor de bloem tot in het kleinste detail beoordeeld kan worden.
Bekijk machine

Deel deze oplossing:

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: