Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Verticale Ontboller

Schone stelen met maximale lengte. De verticale ontboller ontkruist en ontbolt uw tulpen automatisch. Deze ontboltechniek zorgt voor een nauwkeurig ontbolresultaat zonder blad- of steelschade.

Gemak

Wanneer de tulpen met bol zijn opgelegd, neemt de Verticale Ontboller het stokje over. De ontboller brengt tulpen met bol in verticale stand. Daarbij vindt het ontkruizen en verenkelen van de tulpen plaats. Een efficiënt proces waarbij werknemers niet langer de bloemstelen hoeven te corrigeren.

Nauwkeurig

Meer steellengte, minder beschadiging door het verticaal ontbollen. De bol hangt in verticale positie, waarbij de bolneus in de snaren hangt tijdens het ontbollen. Dit zorgt ervoor dat er meer steellengte overblijft. Tijdens het doorsnijden van de bol hangt de steel vrij, waardoor de kans op beschadiging van de steel klein is. De Verticale Ontboller is een perfecte aansluiting op uw Furora. Door het verticale transport zijn de stelen al op de juist hoogte en positie, wat zorgt voor een efficiënter en sneller aanvoerproces.

Unieke voordelen

  • Sneller ontbollen
  • Maximale steellengte
  • Minder steelbreuk

Verticale ontboller in beeld

  • .
  • .

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Wilco de Hooge

Bel +31 (0)6 51 84 98 28
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Marcel Moor

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
Horizontale Ontboller
Nauwkeurig opleggen van de bloemen is niet meer nodig. De oplegger plaatst de bloemen met bol horizontaal op de band. Hierna neemt de ontboller het werk over en zorgt de innovatieve richter voor het plaatsen van de bollen op één lijn. Door het automatisch plaatsen op de juiste positie, kunnen de bloemen nauwkeurig en snel ontbolt worden. Steelleng
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Furora Compact
De bloemen worden op een aanvoerband geplaatst en machine pakt één voor één de bloemstelen over. Hierna wordt iedere de bloem volledig gescand. De röntgen scant door de bladeren en de bloemknop heen, waardoor de positie van de knop zelf beoordeeld wordt. Zo wordt de bloem beoordeelt op steellengte, steeldiameter en aanwezigheid van sprot. De Furora Compact zorgt daarna voor het op maat snijden van de bloem en brengt hem naar het juiste bosstation. Met uniforme gesorteerde bossen als eindresultaat. Arbeidsbesparing
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion met een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deel deze oplossing:

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: