CloseForm

LET’S TAKE SERVICETO THE NEXT LEVEL

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Support

Van optimaal draaiende lijn naar positief resultaat

Tientallen medewerkers, honderden bloemen, duizenden euro’s. Bij de verwerking van snijbloemen draait alles om de efficiency van uw mensen en de productiviteit van uw machine. Dat de lijn optimaal draait, is essentieel voor een positief resultaat onderaan de streep. Daarom bieden we support. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Stronger together

Dat u in bedrijf blijft, efficiënt werkt en een kwalitatief goed product aflevert, staat bij ons voorop. In samenwerking met ons zusterbedrijf Invaro Services & Supplies helpen we u op alle fronten. Heeft u met spoed een servicemonteur nodig?

Bel +31 (0)229 502 150 of ga naar www.invaroservices.com.

Neem contact op met één van onze specialisten

Bjorn Bierman - sales buitenland Bercomex

Björn Bierman
  |   
Sales Manager

Onze bevlogen sales manager. Opgegroeid tussen de tulpen en aanspreekpunt voor onze Engelse klanten. Door zijn achtergrond in de retail weet Björn onze oplossingen perfect op uw situatie af te stemmen.

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
bjornbierman@bercomex.com

Mauricio Daza
  |   
Vertegenwoordiger Bercomex Américas SAS

Runt onze vestiging in Colombia: Bercomex Américas SAS. Mauricio kan door zijn lokale marktkennis klanten in Zuid-Amerika nog beter van dienst zijn.

Bel +57 312 431 5185
of stuur een e-mail naar
mauriciodaza@bercomex.com

Uw Hybride Ontboller adviseur Wilco van der Hooge

Wilco de Hooge
  |   
Accountmanager

Onze tulpenspecialist! Wilco kan u alles vertellen over de Furora of Hybride Ontboller. Hij zorgt ervoor dat tulpenkwekers in Nederland meer kwaliteit met minder beschadiging bereiken.

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
wilcodehooge@bercomex.com

Peter van Wijk - Sales Bercomex

Peter van Wijk
  |   
Accountmanager

Accountmanager voor vele klanten in Nederland. Zoekt u een oogst- of verwerkingsoplossing? Peter helpt u daar graag bij. En zorgt voor een passende oplossing waar u trots bent!

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
petervanwijk@bercomex.com

Piet Stroet - Export manager Bercomex

Piet Stroet
  |   
Export Manager

Onze export manager. Door zijn enorme schat aan ervaring weet Piet onze oplossingen perfect op de situatie van onze wereldwijde klanten af te stemmen.

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
pietstroet@bercomex.com

Support nodig?

Storing

Wanneer uw machine stilstaat, daalt de dagopbrengst met de minuut. Medewerkers kunnen niets doen, de kwaliteit van uw product neemt mogelijk af en u loopt het risico dat u overuren moet draaien én uitbetalen. Wij brengen uw proces zo snel mogelijk weer in beweging.

Installatie

Heeft u een machine besteld bij Schouten of Bercomex? Dan verzorgen wij de installatie. Omdat we de machines van Schouten en Bercomex tot in het kleinste detail kennen, weten we precies wat er moet gebeuren om de gewenste efficiencyslag te maken.

Onderhoud

Met een goed onderhouden machine start u fris en met vertrouwen aan het nieuwe seizoen. Uw machine kan er weer volop tegenaan, waardoor u efficiënt werkt en het risico op storingen beperkt.

Onderdelen

Bent u op zoek naar het juiste onderdeel voor uw machine? Wij leveren alles wat u nodig heeft. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Van Chili tot Australië en van Italië tot India.

Advies

Elke kweker of verwerker wil maximaal rendement uit een machine halen. Dat vraagt om de perfecte mix van preventief onderhoud, slimme data-analyse en de juiste upgrades. Wilt u stappen zetten op het gebied van productiviteit, kwaliteit en continuïteit? Wij geven graag advies.

Waar komen we vandaan?

Al ruim tachtig jaar innovatief

Bercomex gaat voor optimaal rendement. We zijn een Nederlands familiebedrijf dat is gespecialiseerd in snijbloemenverwerking. Al ruim tachtig jaar bedenken, ontwikkelen en onderhouden we innovatieve machines die het verschil maken. Door de machines perfect op uw proces af te stemmen, zetten we samen stappen op het gebied van productiviteit, productkwaliteit en continuïteit.

Benieuwd naar onze oplossingen?

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: