CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

21 01 2020

Bercomex Flower Processing Solutions opent vestiging in Colombia

#bercomex

“We gaan voor een betere marktbewerking in Zuid-Amerika”.

Bercomex Flower Processing Solutions breidt uit! Het Nederlandse familiebedrijf opent per januari 2020 een vestiging in Bogotá, Colombia. Deze nieuwe B.V. draagt de naam Bercomex Américas SAS en wordt aangestuurd door Mauricio Daza. “Als toonaangevend bedrijf met meer dan 40 bloemverwerkingslijnen in Colombia is het van belang om je klanten op lokaal niveau te kunnen bedienen. Op deze manier zijn we voor onze (potentiële) klanten in Zuid-Amerika een serieuze sparringpartner.” Aldus Daza.

Samen kunnen we meer

Bercomex valt samen met Schouten Agri Sorting Solutions en Invaro Services & Supplies onder de holding Invaro Agri & Horti Technology Group. Alle bv’s zijn sinds oktober 2019 gevestigd in Hoorn. Invaro komt van het Latijnse werkwoord innovare: innoveren. En van innovatief, intelligent en internationaal. Varo staat voor realistisch, eerlijk, loyaal en sociaal vaardig. Deze betekenissen vertegenwoordigen precies waar wij met z’n alle voor staan. Deze waarden zijn ook terug te vinden binnen Bercomex Américas.

Lokale marktkennis

Door de opening van het nieuwe kantoor in Zuid-Amerika profiteren we van lokale marktkennis die onze medewerkers hebben en kunnen we onze klanten in dit continent nog beter adviseren. Zij begrijpen de branche en de cultuur. Sinds afgelopen november is Fredy Piñeros werkzaam als servicemonteur binnen het bedrijf. Daza: “De locatie biedt ook een verscheidenheid aan voordelen met zich mee, waaronder op het gebied van import en het aanbod van onderdelen. We kunnen onze klanten nu ontzorgen en lokaal zaken met hen doen. En last but not least, het is een stuk eenvoudiger om service op locatie te verlenen.

Goede uitvalbasis

Ondanks de focus op de Colombiaanse markt biedt Bercomex Américas ook een goed startpunt voor de overige landen binnen het continent. Daza ziet de toekomst in deze regio rooskleurig in.

Vragen? Neem contact op met Mauricio Daza via mauriciodaza@bercomex.com of +57 312 431 51 85.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: