CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

09 07 2018

Bercomex is vernieuwd!

#bercomex

Vanaf vandaag heeft Bercomex een nieuw uiterlijk. Zoals u misschien al gemerkt heeft, kijkt u op dit moment naar een nieuwe website. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. We nemen u mee in alle veranderingen.

Brand new

Met de website en het logo in een nieuw jasje gestoken zijn wij klaar voor het nieuwe jaar. Samen met Bercomex heeft ook het zusterbedrijf Schouten een make-over ondergaan. De servicepartner en de holding hebben beide een nieuwe naam gekregen. Vanaf nu heet de holding Invaro Agri and Horti Technology Group (www.invarogroup.com). Het servicebedrijf die voorheen de naam SchoutenBercomex droeg, heet nu Invaro Services and Supplies.

De basis

Met de nieuwe bedrijfsnamen en logo’s gaan we terug naar de basis. We staan voor samenwerken en ontwikkelen met plezier en passie. Door onze krachten te bundelen met onze websites en logo’s in één stijl zijn wij op-en-top klaar voor de innovaties van 2019. Let’s take technology to the next level

Ontwikkeling

Onze website staat live, maar dat is pas het begin. Ook na deze livegang zal onze website continue doorontwikkeld worden. Heeft u ideeën? Dan horen wij dit graag!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: