CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Bindelastiek

De extra rek van het Bercomex bindelastiek zorgt voor minder breuk en meer bindingen per rol. Met als resultaat minder stilstand en behoudt van de kwaliteit van uw bloemen.

Storingvrij

Het bindelastiek van Bercomex heeft 30 procent meer rek. Hierdoor is er een minimale kans op elastiekbreuk, meer bindingen per rol en minder beschadigde bloemstelen. De omspinning van het nylon om het elastiek zorgt voor bescherming en extra sterk elastiek. Om de kwaliteit te garanderen, testen wij continue het elastiek op kwaliteit. Optimale samenwerking? Combineer dan het Bercomex Bindelastiek met één van onze bindmachines

Advies

Hogere bindkwaliteit bereiken? Wij denken graag met u mee. De optimale bindkwaliteit met de juiste afstelling van de bindmachine en elastiek. Onze servicepartner Invaro Service and Supplies helpt u hier graag verder mee.

Unieke voordelen

 • Minder kans op elastiekbreuk
 • Meer bindingen per rol
 • Behoud van steelkwaliteit
 • Diverse kleuren
 • 1 of 3 kernen voor verschillende bloemsoorten

Bercomex bindelastiek in beeld

 • De voedselzakjes worden snel en efficiënt toegevoegd.
 • Een kleine rol van hoogwaardige kwaliteit. Het bindelastiek heeft 30 procent meer rek voor een minimale kans op elastiekbreuk.
 • Minder slijtage van de binder. Dit bespaard down-time en onderhoudskosten.

Wil je weten of deze machine het beste past bij jouw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Jeroen Hart

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
Bercomex Insights Tool (BIT)
Meer inzicht Zijn de bosstations genoeg bezet? Niet teveel stilstand? De BIT geeft u inzicht in uw productie per dag, maand, seizoen en jaar. Ook is uw real-time data inzichtelijk met onder andere bezetting per machine of uw gehele bedrijf. Zo heeft u meer grip op de productiviteit van uw Furora bosmachine. Overal Als ondernemer hoeft u niet langer meer zelf aanwezig te zijn bij de bloemenproductie en -verwerking. Door middel van de webapplicatie op uw tablet, telefoon of computer heeft u de Bercomex Insights Tool altijd en overal bij de hand. Als onderdeel van een onderhoudscontract of abonnement kunt u hem direct in gebruik nemen.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Jumbo Cone bindelastiek
Continue Meer elastiek met de op-en-top kwaliteit van ons reguliere bindelastiek. De speciale omspinning van nylon draad behoudt de rekbaarheid en voorkomt breuk van het elastiek. Meer elastiek om de klos betekent betekent minder vervanging. Ongestoord uw productie uitvoeren met een verhoogde capaciteit. Eenvoudig De Jumbo Cone is makkelijk vervangbaar en past op al onze binders. De Jumbo Cone houder bevestigd u eenvoudig op de binder. De kantelbare houder zorgt voor gemakkelijk vervangen in iedere opstelling. Wilt u de Jumbo Cone direct bestellen? Dit kan via één van onze tuinbouwleveranciers of via onze  service partner, Invaro Service & Supplies. Meer weten? Bekijk de video
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
CRM Bindmachine
Aanpasbaar U bepaalt hoe strak de bloemen gebonden worden. Door de instelbare elastiekspanning, bindt de CRM bindmachine zonder enige moeite een klein bosje tulpen tot een flink boeket rozen. Alle boeketten worden op dezelfde wijze en hoogte gebonden, waardoor  u altijd een uniforme bos bloemen heeft. De speciale bindwijze maakt het eenvoudig de bos weer te ontdoen van elastiek. Volume De CRM bindmachine werkt vliegensvlug met zestig slagen per minuut. Doordat de machine is opgebouwd uit RVS, aluminium en kunststof is de machine robuust en stevig. De machine heeft zich dan ook al 30 jaar bewezen als betrouwbaar en duurzaam. Geen tijdsverlies aan stilstand of uitgebreid onderhoud. Nog minder stilstand? Dan kunt u de CRM binder uitbreiden met een Jumbo Cone houder. Compact De CRM bindmachine is beschikbaar als stand-alone of kan geïntegreerd worden in de bloemenverwerkingslijn.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: