CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Flora V-Master

Uw oogst en verwerkingsprocessen soepel laten verlopen? De Flora V-Master verwerkt uw kwetsbare bloemen zonder ze te beschadigen. Maar dit is nog niet alles! Uw bossen worden geluidsarm verwerkt.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Door het gebruik van V-klapbanden is het harken en schuiven van bloemen overbodig. Kwetsbare bloemen worden zo zorgvuldig verwerkt. De Flora V-Master is voorzien van een nauwkeurige detectie die een constante boslengte waarborgt. Nog meer uit het verwerkingsproces halen? Doordat de Flora V-Master modulair is opgebouwd is die eenvoudig uit te breiden met een vuiltransport- en inhoessysteem (NovelSleeve).

Inpasbaar op bestaand systeem

De Flora V-Master is eenvoudig aan te sluiten op uw ondergronds transportsysteem. Hierdoor kunt u eenvoudig gebruikmaken van de nieuwste verwerkingstechnieken! Denk aan het snel in gewenste lengte snijden, ontbladeren en bossen van de bloemen. Op de verzamelband worden de bloemen indien wenselijk voorzien van een hoes.

Bekijk hier de video!

Unieke voordelen

 • betrouwbare en snelle verwerking
 • inpasbaar op bestaand systeem
 • onderhouds- en gebruiksvriendelijk
 • geschikt voor kwetsbare bloemen

Flora V-Master in beeld

 • Dit professionele oogstsysteem behandeld uw bloemen met zorg.
 • Nauwkeurigheid zorgt voor een perfecte boskwaliteit.
 • Een goed voorbeeld van een machine met heel lage onderhoudskosten.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel +31 (0)6 22 06 47 53
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services & Supplies

Bel +31 (0)229 20 21 50
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
MultiFill Emmervuller
Vliegensvlug U plaatst de stapel lege fusten op aanvoerband, de Multifill doet de rest. Door de sterke ontstapel jukken, met luchtstroom ondersteuning, kunnen de fusten zonder enige moeite automatisch worden ontstapeld. Hierna worden ze gevuld met water en naar wens wordt er via een geïntegreerde doseerpomp conditioner toegevoegd. De gevulde fusten worden over een afvoerband één voor één afgevoerd. Klaar om de fusten te vullen met bloemen! Relax Wisselen van programma met één druk op de knop. Door het eenvoudige touchscreen bedieningsscherm zijn typen fusten moeiteloos te wisselen. Zo kunt u uzelf volledig focussen op uw bloemenproces en heeft u geen omkijken naar omslachtige instellingen. Door de internetaansluiting kunt u ook gebruik maken van onze service op afstand. Onze medewerkers kunnen hierdoor direct zien wat er aan de hand is.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
BasicFill Emmervuller
Productiviteit Altijd een gevuld fust gereed voor uw bossen bloemen. Zodra het gevulde fust is verwijderd van de stapel, vult de BasicFill het volgende lege fust automatisch, waarbij het liftplateau de stapel op de ingestelde werkhoogte brengt. Hierdoor kunnen u en uw werknemers efficiënt en comfortabel werken. Mobiel en Veilig De compacte emmervuller past altijd in uw bestaande opstelling. De twee wielen en handvaten maken de BasicFill eenvoudig verplaatsbaar. De motor is netjes weggewerkt in de behuizing, zodat hij niet vatbaar is voor water en vocht. De BasicFill is dan ook CE gecertificeerd, dus veilig in gebruik.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion met een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: