CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Flora Harvester

Van bloem tot boeket direct in de kas. De Flora Harvester beperkt het risico tot schade aan de bloem en werkt met een hoge capaciteit. Dit mobiele oogstsysteem zorgt voor een kort en snel verwerkingsproces.

Zorgvuldig

Na het snijden van de bloemen in het bloembed, gaan de bloemen per bos via hangende transportbanden naar de Flora Harvester. Hier komen de bloemen op de V-banden, die zorgen dat de bloemen zachtjes op de band vallen. Hiermee is het vroegere harken en schuiven van de bos verleden tijd. Daarna worden de bloemen gesneden, ontbladert en gebonden tot uniforme bossen. Klaar voor de veiling of klant! Voor optimale efficiëntie kunt u de machine uitbreiden met de BasicFill.

Mobiel

Uw bloemen verwerken op locatie? De Flora Harvester is op elke plek in de kas te plaatsen. Zo kan de oogster van bed naar bed verplaatst worden. Door de wielen die aangedreven worden met een motor is hij moeiteloos verrijdbaar. De compacte bouw zorgt ervoor dat de Flora Harverster eenvoudig te plaatsen is en er geen aanpassingen in uw kas nodig zijn.

Unieke voordelen

 • direct in de kas verwerken
 • minder beschadiging door V-banden
 • moeiteloos verplaatsbaar
 • compacte bouw

Flora Harvester in beeld

 • Dit professionele oogstsysteem behandeld uw bloemen met zorg.
 • Nauwkeurigheid zorgt voor een perfecte boskwaliteit.
 • Een prachtig voorbeeld van een machine met heel lage onderhoudskosten.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel +31 (0)6 22 06 47 53
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Jeroen Hart

Bel +31 (0)229 20 21 50
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
MultiFill Emmervuller
Vliegensvlug U plaatst de stapel lege fusten op aanvoerband, de Multifill doet de rest. Door de sterke ontstapel jukken, met luchtstroom ondersteuning, kunnen de fusten zonder enige moeite automatisch worden ontstapeld. Hierna worden ze gevuld met water en naar wens wordt er via een geïntegreerde doseerpomp conditioner toegevoegd. De gevulde fusten worden over een afvoerband één voor één afgevoerd. Klaar om de fusten te vullen met bloemen! Relax Wisselen van programma met één druk op de knop. Door het eenvoudige touchscreen bedieningsscherm zijn typen fusten moeiteloos te wisselen. Zo kunt u uzelf volledig focussen op uw bloemenproces en heeft u geen omkijken naar omslachtige instellingen. Door de internetaansluiting kunt u ook gebruik maken van onze service op afstand. Onze medewerkers kunnen hierdoor direct zien wat er aan de hand is.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
BasicFill Emmervuller
Productiviteit Altijd een gevuld fust gereed voor uw bossen bloemen. Zodra het gevulde fust is verwijderd van de stapel, vult de BasicFill het volgende lege fust automatisch, waarbij het liftplateau de stapel op de ingestelde werkhoogte brengt. Hierdoor kunnen u en uw werknemers efficiënt en comfortabel werken. Mobiel en Veilig De compacte emmervuller past altijd in uw bestaande opstelling. De twee wielen en handvaten maken de BasicFill eenvoudig verplaatsbaar. De motor is netjes weggewerkt in de behuizing, zodat hij niet vatbaar is voor water en vocht. De BasicFill is dan ook CE gecertificeerd, dus veilig in gebruik.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion met een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: