CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Ontbladeren

Schoon vaaswater heeft een positief effect op de kwaliteit en levensduur van uw bloemen. Ontbladeren is dan ook een onmisbare schakel in uw proces. Onze oplossingen borstelen de stelen van uw bloemen netjes schoon. Omdat we voor elk type steel een passende borstel bieden, verloopt het ontbladeren zorgvuldig en efficiënt.

Ontbladeren

Summer Stripper

Optimaal ontbladeren van blad en zijscheuten? De Summer Stripper biedt voor zowel harde als zachte stelen het beste ontblader resultaat. Het contrames en de unieke strippermodule zorgen dat uw stelen worden ingekort en de kwaliteit tijdens het ontbladeren verhoogd.

Bekijk oplossing

DuoFlor XL

Hoge steelkwaliteit behouden tijdens het transport? De DuoFlor XL ontbladert van kleine bosjes chrysanten tot een grote bos rozen. Zo behoudt deze standalone machine de kwaliteit van uw bloemen met een langer vaasleven.

Bekijk oplossing

DuoFlor

Zeer nauwkeurig uw bloemstelen vrijmaken van blad? Door machinaal te ontbladeren met de DuoFlor bereikt u een snel en consistent schone stelen. Van lichte tot middelzware ontbladeringen, eenzijdig of tweezijdig ontbladeren.

Bekijk oplossing

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: