CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Flora BouquetMaster

Altijd uniforme gemixte boeketten? De Flora BouquetMaster is een automatisch boekettenlijn voor kruisboeketten. De boekethouder op de lijn met een instructiescherm voor iedere werknemer, maakt het gemakkelijk om uniforme kruisboeketten samen te stellen. Zo bent u niet langer afhankelijk van geschoolde werknemers.

Display

De lijn bestaat uit een horizontale transportband met boekethouders. Op elke bloemenaanvoer positie hangt een instructiescherm. Op dit scherm staat informatie, zoals een foto van de bloem en de oplegpositie. Zo ontstaat er een constante compositie van ieder boeket. Bovendien bevatten alle instructieschermen slimme software, waardoor orders gemakkelijk te wisselen zijn.

Kruisboeket

Wanneer alle werknemers de bloemen hebben geplaatst, gaat het boeket naar de CRM binder. Hierna passeert de boekethouder de snijmodule, waar het boeket op de juiste lengte wordt gesneden. Zo is uw boeket samengesteld, gebonden en gesneden op hoog tempo. Bovendien bent u niet langer afhankelijk van gekwalificeerde werknemers.

Unieke voordelen:

 • Automatisch uniforme kruisboeketten
 • Niet meer afhankelijk van gekwalificeerde werknemers
 • Minimale wisseltijden door instructieschermen met software
 • Service op afstand
 • De kracht zit in de herhalingsnauwkeurigheid van de boeketcompositie.
 • 4

  .
 • .

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Piet Stroet

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Jeroen Hart

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaro.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
Flora BunchMaster
Constant en Snel Met de Flora BunchMaster bent u minder afhankelijk van uw personeel. De bloemen worden aangevoerd door een aanvoerband of via de ontboller. De snijmodule snijdt de bloemen op de juiste maat en transporteert ze naar de bosmodule. De bosmodule telt de bloemen en bost altijd exact het juiste aantal bloemen. Hierna worden de bossen gebonden door onze CRM binders. Gebruiksgemak De eenvoud siert deze machine. Door zijn compacte en modulaire bouw is deze machine eenvoudig te plaatsen in uw ruimte. De laserlijn op de aanvoerband zorgt dat uw bloemen gemakkelijk zijn te plaatsen. Bovendien is de machine uitgevoerd met het Bercomex software systeem, hierdoor heeft u service op afstand.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Flora Optima
Gestroomlijnd Op hoog tempo tot een volledige bos bloemen. Iedere werknemer plaatst één soort bloem op de bloemenlijn. Nadat de laatste bloem is opgelegd gaan de boeketten door de snij- en ontblader module en worden ze gebonden. Zo heeft u altijd een uniform boeket als eindresultaat. Aanpasbaar De bloemenlijn past altijd bij uw bedrijf. Snijden, ontbladeren, binden, inhoezen en verzamelen, ieder component kan worden toegevoegd. Onze vertegenwoordigers geven u graag advies. Zo heeft u de meest optimale bloemenlijn voor uw verwerkingsprocessen.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
CRM Bindmachine
Aanpasbaar U bepaalt hoe strak de bloemen gebonden worden. Door de instelbare elastiekspanning, bindt de CRM bindmachine zonder enige moeite een klein bosje tulpen tot een flink boeket rozen. Alle boeketten worden op dezelfde wijze en hoogte gebonden, waardoor  u altijd een uniforme bos bloemen heeft. De speciale bindwijze maakt het eenvoudig de bos weer te ontdoen van elastiek. Volume De CRM bindmachine werkt vliegensvlug met zestig slagen per minuut. Doordat de machine is opgebouwd uit RVS, aluminium en kunststof is de machine robuust en stevig. De machine heeft zich dan ook al 30 jaar bewezen als betrouwbaar en duurzaam. Geen tijdsverlies aan stilstand of uitgebreid onderhoud. Nog minder stilstand? Dan kunt u de CRM binder uitbreiden met een Jumbo Cone houder. Compact De CRM bindmachine is beschikbaar als stand-alone of kan geïntegreerd worden in de bloemenverwerkingslijn.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in of bekijk onze occasionpagina.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: