CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Flora BouquetMaster

Altijd uniforme gemixte boeketten? De Flora BouquetMaster is een automatisch boekettenlijn voor kruisboeketten. De boekethouder op de lijn met een instructiescherm voor iedere werknemer, maakt het gemakkelijk om uniforme kruisboeketten samen te stellen. Zo bent u niet langer afhankelijk van geschoolde werknemers.

Display

De lijn bestaat uit een horizontale transportband met boekethouders. Op elke bloemenaanvoer positie hangt een instructiescherm. Op dit scherm staat informatie, zoals een foto van de bloem en de oplegpositie. Zo ontstaat er een constante compositie van ieder boeket. Bovendien bevatten alle instructieschermen slimme software, waardoor orders gemakkelijk te wisselen zijn.

Kruisboeket

Wanneer alle werknemers de bloemen hebben geplaatst, gaat het boeket naar de CRM binder. Hierna passeert de boekethouder de snijmodule, waar het boeket op de juiste lengte wordt gesneden. Zo is uw boeket samengesteld, gebonden en gesneden op hoog tempo. Bovendien bent u niet langer afhankelijk van gekwalificeerde werknemers.

Unieke voordelen:

 • Automatisch uniforme kruisboeketten
 • Niet meer afhankelijk van gekwalificeerde werknemers
 • Minimale wisseltijden door instructieschermen met software
 • Service op afstand
 • De kracht zit in de herhalingsnauwkeurigheid van de boeketcompositie.
 • 4

  .
 • .

Weten of deze oplossing het beste past in jouw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel 0229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Erik Tebbertman

Bel 0229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
Flora BunchMaster
Constant bosresultaat op hoge snelheid. De Flora BunchMaster is een semi-automatische bosmachine voor de verwerking van tulpen tot chrysanten.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Flora Optima
De productie van uw bossen of boeketten snel en soepel laten verlopen? De Bercomex Bloemenlijnen maakt het samenstellen van uw gemixte of mono boeketten eenvoudig en snel.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
CRM Bindmachine
Meer bossen bloemen in minder tijd. De CRM bindmachine bindt volautomatisch al uw bloemsoorten moeiteloos en vliegensvlug.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in of bekijk onze occasionpagina.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: