Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Flora BouquetMaster

Altijd uniforme gemixte boeketten? De Flora BouquetMaster is een automatisch boekettenlijn voor kruisboeketten. De boekethouder op de lijn met een instructiescherm voor iedere werknemer, maakt het gemakkelijk om uniforme kruisboeketten samen te stellen. Zo bent u niet langer afhankelijk van geschoolde werknemers.

Display

De lijn bestaat uit een horizontale transportband met boekethouders. Op elke bloemenaanvoer positie hangt een instructiescherm. Op dit scherm staat informatie, zoals een foto van de bloem en de oplegpositie. Zo ontstaat er een constante compositie van ieder boeket. Bovendien bevatten alle instructieschermen slimme software, waardoor orders gemakkelijk te wisselen zijn.

Kruisboeket

Wanneer alle werknemers de bloemen hebben geplaatst, gaat het boeket naar de CRM binder. Hierna passeert de boekethouder de snijmodule, waar het boeket op de juiste lengte wordt gesneden. Zo is uw boeket samengesteld, gebonden en gesneden op hoog tempo. Bovendien bent u niet langer afhankelijk van gekwalificeerde werknemers.

Unieke voordelen:

  • Automatisch uniforme kruisboeketten
  • Niet meer afhankelijk van gekwalificeerde werknemers
  • Minimale wisseltijden door instructieschermen met software
  • Service of afstand

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Piet Stroet

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Marcel Moor

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
Flora BunchMaster
Met de Flora BunchMaster bent u minder afhankelijk van uw personeel. De bloemen worden aangevoerd door een aanvoerband of via de ontboller. Het snijmodule snijdt de bloemen op de juiste maat en transporteert ze naar het bosmodule. De bosmodule telt de bloemen en bost altijd exact het juiste aantal bloemen. Hierna worden de bossen gebonden door onze CRM binders. Gebruiksgemak
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Flora Optima
Op hoog tempo tot een volledige bos bloemen. Iedere werknemer plaatst één soort bloem op de bloemenlijn. Nadat de laatste bloem is opgelegd gaan de boeketten door de snij- en ontblader module en worden ze gebonden. Zo heeft u altijd een uniform boeket als eindresultaat. Aanpasbaar
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
CRM Bindmachine
U bepaalt hoe strak de bloemen gebonden worden. Door de instelbare elastiekspanning, bindt de CRM bindmachine zonder enige moeite een klein bosje tulpen tot een flink boeket rozen. Alle boeketten worden op dezelfde wijze en hoogte gebonden, waardoor  u altijd een uniforme bos bloemen heeft. De speciale bindwijze maakt het eenvoudig de bos weer te ontdoen van elastiek. Volume
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in of bekijk onze occasionpagina.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deel deze oplossing:

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: