CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

DuoFlor

Zeer nauwkeurig uw bloemstelen vrijmaken van blad? Door machinaal te ontbladeren met de DuoFlor bereikt u snel en consistent schone stelen. Van lichte tot middelzware ontbladeringen, eenzijdig of tweezijdig ontbladeren. Steelkwaliteit De DuoFlor is geschikt voor het nauwkeurig ontbladeren van lichte tot middelzware bossen. Ook als u meerdere type bloemen verwerkt is de DuoFlor geschikt. Deze ontbladermachine heeft twee ontbladerzijdes met ieder twee borstels. Zo kunt u aan iedere zijde een verschillende hardheid in borstel plaatsen. Borstelsets Harde stelen, harde ontblader-borstels. Zachte stelen, zachte ontblader-borstels. Er zijn borstels voor ieder type steel. Zo behoudt u de kwaliteit van uw stelen en kiest u waar u mee werkt. De DuoFlor wordt standaard met een set harde en zachte borstels geleverd. Wilt u advies? Dan kunt u contact opnemen met onze service partner, Invaro Service and Supllies.

Steelkwaliteit

De DuoFlor is geschikt voor het nauwkeurig ontbladeren van lichte tot middelzware bossen. Ook als u meerdere type bloemen verwerkt is de DuoFlor geschikt. Deze ontbladermachine heeft twee ontbladerzijdes met ieder twee borstels. Zo kunt u aan iedere zijde een verschillende hardheid in borstel plaatsen.

Borstelsets

Harde stelen, harde ontblader-borstels. Zachte stelen, zachte ontblader-borstels. Er zijn borstels voor ieder type steel. Zo behoudt u de kwaliteit van uw stelen en kiest u waar u mee werkt. De DuoFlor wordt standaard met een set harde en zachte borstels geleverd. Wilt u advies? Dan kunt u contact opnemen met onze service partner, Invaro Service and Supllies.

Unieke voordelen

 • Geschikt voor bossen tot wel 20 stelen
 • Consistente hoge steelkwaliteit
 • Geschikt voor uiteenlopende snijbloemen
 • Passende ontblader-borstel voor elk type bloemsteel

DuoFlor in beeld

 • Mooi instapmodel voor de professionele bloemenverwerker.
 • Zacht, hard en extra hard voor vriendelijk, robuust en krachtig resultaat..

Wil je weten of deze machine het beste past bij jouw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel +31 (0)6 22 06 47 53
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services & Supplies

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
DuoFlor XL
Steelkwaliteit Wanneer de bos bloemen in de ontbladermachine is ingevoerd, draaien de rubberen borstels tegen elkaar in en vegen de stelen zorgvuldig schoon. Doordat de borstels verder uit elkaar staan dan bij de UnoFlor en DuoFlor ontbladert en ontdoornt hij zelfs een grote bos rozen uiterst nauwkeurig. Zachte stelen Een passende borstel voor elk type steel. De DuoFlor XL werkt met alle typen borstels. Zo kunt u de juist hardheid kiezen bij de bloemsoort die u verwerkt. Dit betekend behoudt van de kwaliteit van uw stelen. Wilt u een borstelset bestellen? Dan kunt u contact opnemen met onze service partner, Invaro Service & Supplies.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Ontbollen
Ontbollen Aan de stelen van tulpen mogen geen bolresten zitten. Met onze oplossingen kunt u de bolbodem en bolrokken op hoge snelheid verwijderen. Daarbij behouden de tulpen hun maximale lengte en komen ze onbeschadigd bij de veiling aan. U heeft de keuze uit een horizontale of verticale oplossing. Groot voordeel van de verticale oplossing is dat de stelen automatisch worden ontkruist, wat steelbreuk voorkomt. Bovendien heeft u geen invoerhulp meer nodig.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Furora Nova
Uniform Per grijper wordt er één bloem verticaal getransporteerd van de verenkelaar tot aan het bosstation. Zo kan de bloem in het visionmodule met behulp van geavanceerde camera technieken iedere steel uiterst nauwkeurig meten op lengte en kwaliteit. De Furora Nova onthoudt de gescande waarde, ontbladert, snijdt de bloem op maat en brengt hem naar het juiste bosstation. Hierna kunnen de bossen naar wens worden gebonden door onze CRM binder Eenvoud De Furora Nova zorgt voor een gestroomlijnd proces. Uw werknemers hoeven alleen nog de bloemen ongesorteerd op de aanvoerband te plaatsen. De machine doet de rest. De scan per bloem zorgt voor een constante kwaliteit van bloemen. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van het oog van de werknemers. Zo werkt u sneller, nauwkeuriger en dus efficiënter.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: