CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Lengte-indicatiesystemen

Bloemen opleggen is hiermee een fluitje van een cent. Het lengte-indicatiesysteem is uitgevoerd met een verstelbare bak, meedraaiende verticale band of een laserlijn. Dit maakt het opleggen eenvoudig en razendsnel.

Simpel zonder Beschadiging

Uw bloemenverwerkingslijn kan uitgevoerd worden met een lengte-indicatiesysteem. De verschillende uitvoeringen zorgen ervoor dat uw bloemen perfect aansluiten op uw volgende machine. Het lengte-indicatie systeem geeft exact aan hoe u de bloemen moet plaatsen. Zo worden de boeketten eenvoudig op gelijke hoogte gelegd zodat ze op dezelfde uniforme wijze worden verwerkt en beschadigingen van bloemknoppen worden voorkomen. Wilt u een tweede lengte op uw bloemenlijn verwerken? Dan biedt de laserlijn uitkomst. De laserlijn straalt over de band en het product zodat de lijn altijd zichtbaar blijft.

Snel

Het lengte-indicatiesysteem zorgt voor een gestroomlijnd proces. Uw werknemers hoeven alleen nog de bloemen ongesorteerd op de aanvoerband te plaatsen. De machine doet de rest. De scan per bloem zorgt voor een constante kwaliteit van bloemen. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van het oog van de werknemers. Zo werkt u sneller, nauwkeuriger en dus efficiënter.

Unieke voordelen

 • Makkelijk opleggen
 • Nauwkeurig instellen op lengte mogelijk
 • Verticale lengteband voorkomt knopbeschadigingen

Lengte-indicatiesysteem in beeld

 • .

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel +31 (0)229 50 21 50
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Jeroen Hart

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#innoveren doe je samen
Furora Compact
Röntgen De bloemen worden op een aanvoerband geplaatst en de machine pakt één voor één de bloemstelen over. Hierna wordt iedere bloem volledig gescand. De röntgen scant door de bladeren en de bloemknop heen, waardoor de positie van de knop zelf beoordeeld wordt. Zo wordt de bloem beoordeelt op steellengte, steeldiameter en aanwezigheid van sprot. De Furora Compact zorgt daarna voor het op maat snijden van de bloem en brengt hem naar het juiste bosstation. Met uniforme gesorteerde bossen als eindresultaat. Arbeidsbesparing De productiviteit verhogen in uw kwekerij met minder mensen. Door het automatisch bossen en binden van uw bloemen heeft u een sneller verwerkingsproces. Werknemers hoeven alleen nog maar de bloemen eenvoudig en ongesorteerd op de aanvoerband te plaatsen. Aan het einde van het proces kunnen de kant en klare bossen van de band gehaald worden. Met de Furora ervaart u een ongeëvenaarde boskwaliteit!
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Furora Nova
Uniform Per grijper wordt er één bloem verticaal getransporteerd van de verenkelaar tot aan het bosstation. Zo kan de bloem in het visionmodule met behulp van geavanceerde camera technieken iedere steel uiterst nauwkeurig meten op lengte en kwaliteit. De Furora Nova onthoudt de gescande waarde, ontbladert, snijdt de bloem op maat en brengt hem naar het juiste bosstation. Hierna kunnen de bossen naar wens worden gebonden door onze CRM binder Eenvoud De Furora Nova zorgt voor een gestroomlijnd proces. Uw werknemers hoeven alleen nog de bloemen ongesorteerd op de aanvoerband te plaatsen. De machine doet de rest. De scan per bloem zorgt voor een constante kwaliteit van bloemen. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van het oog van de werknemers. Zo werkt u sneller, nauwkeuriger en dus efficiënter.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion met een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: