Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

08 01 2019 - 10 01 2019

Kom bij ons langs tijdens de SMTB 2019

#bercomex

Van 8 tot en met 10 januari staat Bercomex op de SMTB 2019 in Vijfhuizen. Dé mechanisatiebeurs van het jaar voor bloemen-, bollen- en vaste planten sector. Kom langs, bekijk onze nieuwste oplossingen en ontdek wat Bercomex voor u kan betekenen.

Bercomex staat ook dit jaar samen met de dochterbedrijven Schouten en Invaro Services and Supplies (voorheen SchoutenBerxomex). Op de beurs kunt u bekent worden met ons nieuwe uiterlijk. Daarnaast kunt u onze laatste innovaties ontdekken op het gebied van bollen en bloemen! We vertellen u er graag meer over.

Ontdek ons

We werken continu aan innovatie. Ook bij onze conventionele machines en modulaire systemen. Kom naar onze stand en ontdek de laatste ontwikkelingen. Laat u bijpraten over de nieuwste technieken. En voorlichten over uw kansen om uw rendement te verhogen.

Altijd aanwezig

Bercomex is een vaste standhouder op de jaarlijkse SMTB beurs. Het is de belangrijkste beurs voor de mechanisatie in Nederland. Op een oppervlakte van 10.000 m2 en rond de 100 standhouders.

Dit jaar vindt u ons op standnummer 3C06.
Klanten, partners en collega’s nodigen we van harte uit in de Haarlemmerexpo in Vijfhuizen. We zien u graag op 8, 9 of 10 januari!

DETAILS

Datum:

08/01/2019 - 10/01/2019

DEEL DIT EVENEMENT:

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: