CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

Chrymo Liquid Bindmachine

Arbeidsbesparing door automatische toevoeging van vloeibare snijbloemenvoedselzakjes aan uw boeketten. Het kan met de Chrymo Liquid binder.

Tot op heden was het alleen mogelijk om poederzakjes automatisch aan uw boeket te bevestigen. Vloeibaar snijbloemenvoedsel, wat de voorkeur heeft van veel retailers en consumenten, moest met de hand worden bevestigd. Extra kosten en veel extra arbeid. Bercomex heeft in samenwerking met Chrysal International de Chrymo Liquid Binder ontwikkeld voor Chrysal’s vloeibare snijbloemenvoedsel sachets.

Eenvoudig reinigen

Met de nieuwe Chrymo Liquid Binder is het onderhoud nog nooit zo eenvoudig geweest. De nieuwe uitneembare sachet dispenser bespaart uw onderhoudsteam enorm veel tijd. De sachet dispenser kan binnen 4 minuten verwisseld worden wanneer deze plakkerig of vuil is. Dit resulteert in minimale stilstand en verbeterde productiviteit.

Hoge snelheid

De binder kan tot 4.000 zakjes per uur binden. Het is nu mogelijk de Chrymo Liquid Binder te integreren in een volautomatisch inhoesproces.

Chrysal Liquid Sachets aan string

Samen met Chrysal International hebben we de next step in automatische applicatie van vloeibare sachets ontwikkeld. Met de verbindingsstickers kunnen dozen met Chrysal liquid string naadloos aan de nieuwe string worden verbonden. Dit resulteert in een continue werking van de Chrymo Liquid Binder.

Unieke voordelen

 • Tot 4.000 sachets per uur
 • Uitneembare sachet dispenser
 • Minimale stilstand
 • Inteligente besturing

Chrymo Liquid Binder in beeld

 • Intelligente besturing

  Hogere snelheid door nauwkeurige timing
 • Transparante dispenser deksel

  Direct zicht op proces voor snelle diagnose dispenser functionaliteit.
 • Ook geschikt voor JumboCone

  Ook op de Chrymo liquid kan een jumbo cone gezet worden.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Wilco de Hooge

Bel +31 (0)6 51 84 98 28
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Jeroen Hart

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
Chrymo Bindmachine
Efficiënt Snel en efficiënt werken met een Chrymo Bindmachine. Deze binder zorgt ervoor dat medewerkers niet langer een zakje snijbloemenvoeding met de hand moeten toevoegen. De Chrymo Bindmachine doet dit automatisch. Hierbij worden de boeketten altijd op dezelfde wijze en hoogte gebonden voor uniforme bossen. Kwalitieitscontrole? Met een trek aan het uiteinde is het elastiek weer gemakkelijk te verwijderen. Flexibel Van chrysanten tot rozen, van kleine bosjes tot grote boeketten: de Chrymo Bindmachine is te gebruiken voor vele soorten bloemen. Door de instelbare elastiekspanning kan de machine aangepast worden op iedere bloemsoort. Zo wordt de kwaliteit van uw bloemen behouden. Voor een optimaal eindresultaat en nog minder stilstand kunt u gebruik maken van ons Bercomex Bindelastiek.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Jumbo Cone bindelastiek
Continue Meer elastiek met de op-en-top kwaliteit van ons reguliere bindelastiek. De speciale omspinning van nylon draad behoudt de rekbaarheid en voorkomt breuk van het elastiek. Meer elastiek om de klos betekent betekent minder vervanging. Ongestoord uw productie uitvoeren met een verhoogde capaciteit. Eenvoudig De Jumbo Cone is makkelijk vervangbaar en past op al onze binders. De Jumbo Cone houder bevestigd u eenvoudig op de binder. De kantelbare houder zorgt voor gemakkelijk vervangen in iedere opstelling. Wilt u de Jumbo Cone direct bestellen? Dit kan via één van onze tuinbouwleveranciers of via onze  service partner, Invaro Service & Supplies. Meer weten? Bekijk de video
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
CRM Bindmachine
Aanpasbaar U bepaalt hoe strak de bloemen gebonden worden. Door de instelbare elastiekspanning, bindt de CRM bindmachine zonder enige moeite een klein bosje tulpen tot een flink boeket rozen. Alle boeketten worden op dezelfde wijze en hoogte gebonden, waardoor  u altijd een uniforme bos bloemen heeft. De speciale bindwijze maakt het eenvoudig de bos weer te ontdoen van elastiek. Volume De CRM bindmachine werkt vliegensvlug met zestig slagen per minuut. Doordat de machine is opgebouwd uit RVS, aluminium en kunststof is de machine robuust en stevig. De machine heeft zich dan ook al 30 jaar bewezen als betrouwbaar en duurzaam. Geen tijdsverlies aan stilstand of uitgebreid onderhoud. Nog minder stilstand? Dan kunt u de CRM binder uitbreiden met een Jumbo Cone houder. Compact De CRM bindmachine is beschikbaar als stand-alone of kan geïntegreerd worden in de bloemenverwerkingslijn.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: