CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

DuoFlor XL

Hoge steelkwaliteit behouden tijdens het ontbladeren? De DuoFlor XL ontbladert van kleine bosjes chrysanten tot een grote bos rozen. Zo behoudt deze standalone machine de kwaliteit van uw bloemen met als gevolg een langer vaasleven.

Steelkwaliteit

Wanneer de bos bloemen in de ontbladermachine is ingevoerd, draaien de rubberen borstels tegen elkaar in en vegen de stelen zorgvuldig schoon. Doordat de borstels verder uit elkaar staan dan bij de UnoFlor en DuoFlor ontbladert en ontdoornt hij zelfs een grote bos rozen uiterst nauwkeurig.

Zachte stelen

Een passende borstel voor elk type steel. De DuoFlor XL werkt met alle typen borstels. Zo kunt u de juist hardheid kiezen bij de bloemsoort die u verwerkt. Dit betekend behoudt van de kwaliteit van uw stelen. Wilt u een borstelset bestellen? Dan kunt u contact opnemen met onze service partner, Invaro Service & Supplies.

Unieke voordelen

 • Geschikt voor bossen tot wel 25 stelen
 • Behoudt de hoge steelkwaliteit
 • Geschikt voor uiteenlopende snijbloemen
 • Passende borstel voor elk type steel

DuoFlor XL in beeld

 • Hoe efficiënt kunt u het blad van de stelen nemen?
 • Zacht, hard of extra hard voor vriendelijk, robuust en krachtig resultaat.
 • Natuurlijk in snelheid regelbaar.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Peter van Wijk

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
sales@bercomex.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Jeroen Hart

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten keken naar:

#innoveren doe je samen
DuoFlor
Steelkwaliteit De DuoFlor is geschikt voor het nauwkeurig ontbladeren van lichte tot middelzware bossen. Ook als u meerdere type bloemen verwerkt is de DuoFlor geschikt. Deze ontbladermachine heeft twee ontbladerzijdes met ieder twee borstels. Zo kunt u aan iedere zijde een verschillende hardheid in borstel plaatsen. Borstelsets Harde stelen, harde ontblader-borstels. Zachte stelen, zachte ontblader-borstels. Er zijn borstels voor ieder type steel. Zo behoudt u de kwaliteit van uw stelen en kiest u waar u mee werkt. De DuoFlor wordt standaard met een set harde en zachte borstels geleverd. Wilt u advies? Dan kunt u contact opnemen met onze service partner, Invaro Service and Supllies.
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Furora Compact
Röntgen De bloemen worden op een aanvoerband geplaatst en de machine pakt één voor één de bloemstelen over. Hierna wordt iedere bloem volledig gescand. De röntgen scant door de bladeren en de bloemknop heen, waardoor de positie van de knop zelf beoordeeld wordt. Zo wordt de bloem beoordeelt op steellengte, steeldiameter en aanwezigheid van sprot. De Furora Compact zorgt daarna voor het op maat snijden van de bloem en brengt hem naar het juiste bosstation. Met uniforme gesorteerde bossen als eindresultaat. Arbeidsbesparing De productiviteit verhogen in uw kwekerij met minder mensen. Door het automatisch bossen en binden van uw bloemen heeft u een sneller verwerkingsproces. Werknemers hoeven alleen nog maar de bloemen eenvoudig en ongesorteerd op de aanvoerband te plaatsen. Aan het einde van het proces kunnen de kant en klare bossen van de band gehaald worden. Met de Furora ervaart u een ongeëvenaarde boskwaliteit!
Bekijk machine
#innoveren doe je samen
Bindelastiek
Storingvrij Het bindelastiek van Bercomex heeft 30 procent meer rek. Hierdoor is er een minimale kans op elastiekbreuk, meer bindingen per rol en minder beschadigde bloemstelen. De omspinning van het nylon om het elastiek zorgt voor bescherming en extra sterk elastiek. Om de kwaliteit te garanderen, testen wij continue het elastiek op kwaliteit. Optimale samenwerking? Combineer dan het Bercomex Bindelastiek met één van onze bindmachines Advies Hogere bindkwaliteit bereiken? Wij denken graag met u mee. De optimale bindkwaliteit met de juiste afstelling van de bindmachine en elastiek. Onze servicepartner Invaro Service and Supplies helpt u hier graag verder mee.
Bekijk machine

Op zoek naar een occasion voor een aantrekkelijke prijs?

Wil u regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod occasionmachines? Schrijf u vrijblijvend in.

  [honeypot website-bercomex5]

  This site is protected with reCAPTHCHA and the Google Privacy Policy and the terms of service apply.

  Deel deze oplossing:

  Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: