CloseForm

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief:

06 11 2019

Bercomex 6, 7 en 8 november op de IFTF 2019

#bercomex

Wij introduceren dit jaar drie nieuwe oplossingen tijdens de IFTF in Vijfhuizen. Het afgelopen jaar was voor de Invaro Agri & Horti Technology Group een veelbewogen jaar. Zo verhuisde Schouten Agri Sorting Solutions op 1 oktober naar het pand in Hoorn, waardoor de krachten van de drie bedrijven nu gebundeld zijn onder één dak.

Wat is er nieuw?

De Flora BouquetMaster is een automatische boekettenlijn voor kruisboeketten en heeft voor elke werknemer een instructiescherm. Door de in lengte verstelbare boekethouder is het gemakkelijk om uniforme kruisboeketten samen te stellen. Met de Flora BouquetMaster bent u een stuk minder afhankelijk van geschoolde werknemers.

De RackMaster is een geautomatiseerde rekopzetter voor alle typen veilingcontainers. De rekken kunnen zowel standaard als op de kop worden geplaatst. Daarbij kan het 597 rek zowel in de lengte als in de breedte worden opgezet. Handmatig rekken plaatsen op veilingcontainers is met de RackMaster verleden tijd.

De Flora V-Master is een nieuwe oogstoplossing, voorzien van V-klapbanden. Harken en schuiven van de bloemen is hiermee overbodig geworden. De Flora V-Master is ook geschikt voor kwetsbare bloemen en kan eenvoudig geïntegreerd worden op bestaande ondergrondse transportsystemen. Alle nieuwe Bercomex oplossingen zijn tevens volledig geïntegreerd in het Bercomex besturingsplatform. Zo profiteert u van Performance Reporting, Remote Service en nog veel meer!

Slimme data-analyse

Ook op het gebied van serviceverlening staan we niet stil. Onze servicepartner Invaro Services & Supplies biedt 24/7 support voor Bercomex- en Schouten klanten, maar uiteraard ook voor voormalig Olimex-, Compas-, Van den Berg- en Potveer klanten. Invaro verzorgt onder andere de installatie/onderhoud van de machines en lost storingen op. Maar daarbij houdt het niet op. De Bercomex Insights Tool geeft real-time data over de Furora, een volautomatische bosoplossing voor vele soorten snijbloemen. Daarnaast geeft Invaro trainingen om nog meer rendement te halen uit de Furora. Door middel van Performance Reporting kunt u dagelijks inzicht krijgen in de productiviteit van uw Bercomex machines.

U kunt ons op 6, 7 en 8 november vinden op de IFTF in stand C4.06.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief: